Maas Theater en Dans

Loslopend Wild S (8-12 jaar)

Jeugd

zaterdag
22 april
15:00 uur

In de zomer van 2015 reisde Maas met Loslopend wild langs festivals als Oerol en De Parade. Dat was een groot succes. Nu reist Loslopend wild langs de theaters met een nieuwe, bijzondere mix van drie korte stukken voor 8+, energiek en virtuoos danstheater vol humor.

Playstation: Art Srisayam

Kronkel: Jef van gestel

Vlieg: Rosa van Leeuwen en Jurrien Remkes

Playstation is een explosieve theatrale dansmix en gaat over deze tijd en het Gamen. Gamen is net als dromen: zonder enig risico je angsten in de ogen zien en je emoties laten gaan. Maar het is en blijft een vlucht uit de realiteit. Kreeg je in het echte leven maar zoveel kansen als in een computerspel. Een verkeerde stap in het echte leven en het is game over.

Kronkel is een absurdistische, fantasierijke performance met maskers van karton, plakband, sneeuw en bloed. Twee mensen hebben een vreemde speeddate waarin ze steeds verschillende gedaantes aannemen. Troost, liefde en een gruwelijk ongeluk vinden hun poëzie in een gekke gedachtekronkel. Een grappig onhandige mime-act.

In Vlieg! bieden twee mimeacteurs met veel kinderlijke fantasie en opschepkunst tegen elkaar op om zoveel mogelijk vliegvarianten te tonen. En geloof het of niet: ze vliegen, echt waar.

Maas maakt ook drie korte stukken voor XL, collect them all.

Recensies

Loslopend Wild S (8-12 jaar)

“In zes stukken voor de jeugd lukt het sommige makers je in hun verlangen naar een andere wereld compleet mee te zuigen. De performers vliegen, gamen en gaan op ontdekkingsreis. ”

De Volkskrant

Loslopend Wild S (8-12 jaar)

“Van hartverscheurende puberproblematiek tot acteren op hoverboards. Er is heel wat te genieten in Loslopend wild. Als dit de theatermakers van de toekomst zijn, is er weinig reden voor pessimisme.”

Theaterkrant

Type
Aantal
Prijs
Normaal
Jeugd
Rolstoel
Totaal

Meer Jeugd

 

Social Media

Mijn Account

Nieuwsbrief

 

*Verplicht veld

Contact

Theater Ins Blau
Haagweg 6
2311 AA Leiden
T. (071) 5144614
info@theaterinsblau.nl

Telefoonnummer avondkassa: (071) 5141780
Open vanaf een uur voor de voorstelling tot aanvang.

Inschrijfnummer KvK: 41166221

Design: Zabriski Leiden - Development: Studio Projectie

© Theater Ins Blau