Maas Theater en Dans

Loslopend Wild XL (12+)

Jeugd

vrijdag
21 april
19:30 uur

In de zomer van 2015 reisde Maas met Loslopend wild langs festivals als Oerol en De Parade. Dat was een groot succes. Nu reist Loslopend wild langs de theaters met een nieuwe triple bill voor XL, energiek en virtuoos danstheater vol humor.

Two Boys: Guilherme Miotto

Kraai: Jasper van Luijk

Alaska: Elias de Bruyne

In een grote, lege ruimte met enorme schaduwen zie je een extreem duet van twee breakers, een ware uitputtingsslag. Two Boys is een vervolg op Guilherme Miotto’s Gefallen, “een roller coaster aan bewegingen (…) en virtuoze breakdancemoves” aldus Volkskrant. De Two Boys zijn breaker Joey Schrauwen en Shane Boers, lid van de succesvolle breakdance crew Hustle Kidz.

Hoog klimmen, wild rollen en virtuoos vallen. De jonge hoofdpersoon wil weg van huis. Gesteund door de gesprekken met zijn onzichtbare vriend Kraai, stapt hij verwachtingsvol en vol goede moed stapt hij de wijde wereld in. In 2015 maakte Jasper van Luijk een versie van Kraai op Oerol. De pers: “Ontroerend dansduet (…) Het tedere spel raakt” (CLEEFT). “De dansers lijken soms bijna vleugels te krijgen” (Theaterkrant). Nu maakt hij een versie in het theater.

Drie ontdekkingsreizigers zoeken naar het laatste stukje onbekende wereld, maar alles is al ontdekt en geclaimd. Waar is hun vlag nog te planten? In de wild botsende springdans Alaska maken drie jonge performers, Elias de Bruyne, Lisa Groothof en Gale Rama, eigen wetten waarin alles weer nieuw en mogelijk is. Een brutaal verzet tegen alles wat er ooit door anderen voor hen is bedacht.

Maas maakt ook drie korte stukken voor 8+, collect them all.

Type
Aantal
Prijs
Normaal
CJP
Rolstoel
Totaal

Meer Jeugd

 

Social Media

Mijn Account

Nieuwsbrief

 

*Verplicht veld

Contact

Theater Ins Blau
Haagweg 6
2311 AA Leiden
T. (071) 5144614
info@theaterinsblau.nl

Telefoonnummer avondkassa: (071) 5141780
Open vanaf een uur voor de voorstelling tot aanvang.

Inschrijfnummer KvK: 41166221

Design: Zabriski Leiden - Development: Studio Projectie

© Theater Ins Blau