In verband met de landelijke maatregelen coronavirus zijn alle voorstellingen tot aan de zomer afgelast.
Bezoekers met een kaartje worden in mei per e-mail geïnformeerd over de mogelijkheden restitutie.
We volgen hierin het landelijk beleid Bewaar je ticket. Zie ook www.bewaarjeticket.nl.

De kassa en het kantoor van Theater Ins Blau is tot nader order gesloten.
We zijn bereikbaar via info@theaterinsblau.nl

BEZOEKERS INFORMATIE


Update geannuleerde voorstellingen 2020

In de eerste week van mei is duidelijk welke voorstellingen definitief niet verplaatst kunnen worden. Bezoekers met een kaartje voor deze voorstellingen krijgen een e-mail met daarin de mogelijkheid om de kosten van zijn/haar theaterkaartje om te laten zetten in een voucher, het geld terugbetaald te krijgen of te doneren aan de theatermakers en het theater.


Maatregelen coronavirus

Door de maatregelen coronavirus heeft Theater Ins Blau al haar voorstellingen moeten annuleren dit seizoen. Onze medewerkers zijn thuis en ons theater is gesloten, maar we zitten zeker niet stil.

Wij doen hard ons best deze voorstellingen te verplaatsen naar het volgende seizoen. Dit kost echter tijd en veel overleg. Landelijk wordt overlegd tussen de theaters en de theatermakers hoe om te gaan met de kaarten die verkocht zijn. Daar komt veel bij kijken, want wie betaalt nu de theatermakers en uit welk geld? En hoe moeten de theaters hun medewerkers en andere kosten betalen? Onze programmeur en zakelijk leider zijn hier dagelijks mee bezig.

We volgen het landelijk beleid BEWAAR JE TICKET. Kijk voor meer informatie op www.bewaarjeticket.nl of mail naar info@theaterinsblau.nl.

In mei hopen we je te informeren over de verplaatste en geannuleerde voorstellingen. Heb je een ticket voor een van de voorstellingen die geannuleerd/verplaatst zijn, dan ontvang je van ons per e-mail bericht.

We hopen je weer te zien in het nieuwe seizoen!


Drankje inbegrepen in ticketprijs

Met ingang van 1 september 2019 is in de ticketprijs een drankje in de pauze of, als er geen pauze is, je eerste drankje na afloop, inbegrepen. Na afloop kun je vaak in onze gezellige foyer de makers en spelers ontmoeten en met hen in gesprek gaan.

Kaartverkoop

Kaarten kunnen worden gekocht via deze website, telefonisch en aan de kassa van Theater Ins Blau. Op deze website staan de online prijzen vermeld, met en zonder korting.

Lees meer

Kortingen

Ben je student of CJP-houder? Dan bieden we aantrekkelijke kortingen.

Lees meer

toegankelijkheid

Theater Ins Blau is toegankelijk voor mensen in een rolstoel en slechthorenden.

Lees meer