bezoekersprotocol 2021

Bezoekersprotocol covid-19

Binnen dit protocol kunnen maximaal 60 mensen in de zaal.

Om je bezoek aan Theater Ins Blau veilig te laten verlopen werken we met een protocol.

Kaartverkoop: Het is alleen mogelijk online of telefonisch kaarten te kopen. Kaartverkoop aan de kassa is niet mogelijk. Bezoekers die telefonisch kaarten reserveren ontvangen een betaallink per e-mail. Deze betaallink is 24 uur geldig, daarna vervalt de reservering. 

Groep: Een reservering met 2 of 3 kaarten wordt door ons gezien als groep. Je zit dus naast elkaar, zonder 1,5 meter afstand in de zaal.

Kaartcontrole: Op je ticket staat een tijdslot en route vermeld. Zorg dat je in dit tijdslot je meldt bij de kassa van ons theater met je ticket geprint of op je telefoon. Ben je te laat dan kom je er mogelijk niet meer in. Ben je te vroeg, dan wacht je buiten. De kaartcontrole gebeurt bij de kassa, hier hangen schermen.

Veiligheid: Bij binnenkomst staat desinfecterende handgel klaar. Ontsmet je handen hiermee. Hou je aan de RIVM maatregelen.

Looproute en bar: Volg de looproute in onze foyer. Deze gaat langs de bar in de bovenfoyer. Je kunt hier je drankje bestellen. Met je drankje ga je direct de zaal in.

Toiletbezoek: We vragen je het toilet alleen in noodgevallen te bezoeken. Dit kan alleen voordat je de zaal in gaat of na afloop.

Plaats theaterzaal: Theater Ins Blau werkt vin 2021 met geplaceerde plaatsen. Dit gebeurt automatisch via ons kassasysteem. Op je ticket vind je je stoelnr. en rijnr.  Tussen de reserveringen wordt rekening gehouden met 1,5 meter afstand door een aantal stoelen vrij te houden en een rij voor en achter.

Applaus en vertrek: Blijf bij het applaus zitten. Ga niet staan. Vertrek vanuit de zaal gebeurt per rij vanaf achter. Let op de aanwijzingen van onze medewerkers.