DANS/BEWEGING

Chasing the [Blank]

Fractal Collective & Korzo

12 May 20:30 Hour
Available
€ 20.50
€ 15.50

Discover the show

  • Chasing the [Blank]
  • Chasing the [Blank]
  • Chasing the [Blank]

Chasing the [Blank]

Concept en choreografie: Fractal Collective
Dans: Zino Ainsley Schat, Conni Trommlitz, Aissa Kraayenbrink en Barbara Minacori

Voor hun eerste voorstelling in co-productie met Korzo kiest Fractal Collective voor een thema dat onlosmakelijk verbonden is aan ons menszijn: de continue zoektocht naar geluk, en de vraag of er wel zoiets bestaat als de ultieme bevrediging zodat je het zoeken los kan laten.

Chasing the [blank] is een zoektocht naar de essentie van ons bestaan; waar zoeken we naar? Is dat rijkdom, geluk of veiligheid. Maken we onszelf trots, of een ander. Zoeken we naar erkenning van buitenaf of naar innerlijke vervulling. Wat drijft ons om steeds beter te willen worden, om steeds meer te willen. En weten we eigenlijk wel waarom?

In hun zoektocht werkt Fractal Collective samen met de contemporary danseressen Aissa Kraayenbrink en Barbara Minacori. Ze omarmen elkaars bewegingstaal en het contrast tussen mannelijke en vrouwelijke energie. Hoe kunnen Conni en Zino hun acrobatische bewegingen (nog) zachter maken? En hoe kunnen Aissa en Barbara de fysieke kracht van de b-boys evenaren, zonder hun eigen kracht te beperken?

12 May 20:30 Hour
Available
€ 20.50
€ 15.50