THEATER

Jungle the City

K&A

13 August 00:00 Hour
Available
€ 0.00
€ 0.00

Discover the show

Jungle the City

Concept, choreografie & performance: K&A (Karla Isidorou & Alexandra Bellon)
Muziek compositie & uitvoering: Alexandra Bellon & Viva Sanchez Reinoso Morand

LOCATIEVOORSTELLING! Reserveren van een ticket is niet nodig

JUNGLE THE CITY
is een pop-up performance die menselijke gewoontes bevraagd in het hart van jouw stad!
Drie zaterdagen achter elkaar zullen de sharK en de zebrA, hier in Leiden een nieuwe “jungle” introduceren: 30 juli, 6 augustus en 13 augustus
Een “fairy-tale gone wrong”? Een science fiction documentaire van de toekomst? Een bezetting namens de wildernis? Aan jou de keus!

De zebrA en de sharK, twee bedreigde dieren, verlaten hun vervuilde habitat. Er zijn geen zandwoestijnen meer, geen oneindige oceanen, cement heeft alles overgenomen. Na een lange migratie zijn ze hier aangekomen, in de stad, een onbekend bedreigend landschap. Kunnen ze menselijk worden? Moeten ze menselijk worden? In een poging tot aanpassing eten ze peuken, galopperen ze op rolschaatsen, worden ze high van zand en dronken van zout. Het dierlijke en het menselijke, het stedelijke en de wildernis dagen elkaar uit.
Kort, verrassend, soms grappig, soms schokkend, op onverwachte locaties en tijdstippen, deze pop-up performances zijn onvoorspelbaar. Sluit je aan!

Waar? Buiten, in de straten van Leiden
Wanneer? Verschillende tijdstippen op 30 juli, 6 augustus, 13 augustus 
Hoe en waar vind je ze? 
Zoek ze op in de stad, houd je ogen en oren open en laat je leiden door je instinct.. Heb je een hint nodig? Volg op de dag zelf de online meldingen (Instagram Theater Ins BlauInstagram K&A of Facebook K&A )

Deze pop-up performances zijn gekoppeld aan de voorstelling JUNGLE THE FUTURE die op 22,23 & 24 september 2022 te zien zal zijn in Theater Ins Blau.

Over de makers:
K&A is een multidisciplinair kunstenaarsduo gevormd door Karla Isidorou (NL/GR) & Alexandra Bellon (FR/CH). In hun werk komen hun verschillende achtergrond-disciplines en hun complexe culturele roots samen. Karla Isidorou heeft een achtergrond in theater en beeldende kunst, Alexandra Bellon is een percussionist en componist die ook actief is als performer in dans en theater. Samen bouwen ze projecten en concepten die voortkomen uit lange periodes van onderzoek. Torrent boeken, grillige beelden, deserterende geschriften, performatieve handelingen, onvoorspelbare geluiden, poëtische en sociaal-politieke contexten komen samen om een complexe filosofische omgeving te creëren waarin het statement dat bij elk project hoort wordt gevormd. Projecten van K&A starten bij een intuïtieve noodzaak en een tendens om zich buiten de gebaande paden te bewegen. Als makers vinden ze inspiratie in de sociaal-maatschappelijk-politieke actualiteit en een drijfveer in hun eigen honger naar andere vormen, technieken en methoden. Ze permitteren zich een enorme vrijheid van denken en werken zonder angst voor de confrontaties en dilemma’s die vaak samengaan met pluridisciplinaire samenwerkingen.

Let op: Deze pop-up performance vindt niet plaats in Theater Ins Blau

13 August 00:00 Hour
Available
€ 0.00
€ 0.00