In verband met de landelijke maatregelen coronavirus zijn alle voorstellingen tot 15 maart 2021 afgelast.
Bezoekers met een kaartje worden zo spoedig mogelijk per e-mail geïnformeerd over de mogelijkheden restitutie.

De kassa en het kantoor van Theater Ins Blau is tot nader order gesloten.
We zijn bereikbaar via info@theaterinsblau.nl

Lost Project

The World is Yours

THEATER

  • Wednesday
  • 10 /03 March
  • 20:30 Hour
  • Cancelled
  • 20.00
  • 15.50

Makers: Priscilla Vaudelle & Tim van de Heuvel

‘s Ochtends ben je een student, ‘s middags geef je een workshop en ‘s avonds draai je in de club plaatjes als DJ. Daarmee behoor je tot de groeiende groep Slashies. De slashie verwijst naar het leesteken ‘de schuine streep’, die figuurlijk iemands loopbaan in stukjes verdeeld. Slashies hebben twee of meer banen, niet alleen uit financiële noodzaak, maar juist ook omdat één beroep te weinig is om alle talenten in kwijt te kunnen. Het klinkt als de ideale baan. Of vormen de slashies een gevaarlijke glijbaan naar een eindeloze put genaamd ‘kansen’? 

Wil je studeren? Dan moet je dealen met een gigantische studieschuld. En over een kans op een woning hoeven we al helemaal niet te praten. Werken ziet er voor ons heel anders uit dan voor onze ouders, maar is het schoolsysteem hier wel op aangepast? Tijdens de economische crisis van de prestatiemaatschappij is er een generatie opgestaan die zijn eigen geluk wil creëren. Instagram wordt gebruikt als het nieuwe CV. Maak het onmogelijke mogelijk en laten we vooral succesvol zijn! Zeg maar niet dat je al drie dagen niet productief bent geweest en op de bank zit, terwijl je diep in het rood staat op die andere bank.The World is Yours 
 
Druk, druk, druk.. 
We zijn het allemaal. Of lijkt dat maar zo? 


Je bent elke dag bezig om de beste versie van jezelf te worden, waardoor je soms niet meer weet wie je zelf bent.  Ambitie hebben is een fulltime job, dus er is geen tijd voor onzekerheid. Alle middelen zijn binnen handbereik om niet te falen, dus wanneer het niet lukt, ligt het aan jezelf. Het praten over onzekerheid is geaccepteerd in een vorm van een meme, maar in het echte leven is er geen plek voor negatieve emoties want dat is schadelijk voor je imago. De echte schade is voor het publiek niet zichtbaar en het is ook de vraag wanneer kunnen wij het zelf zien?  

 
Lost Project is na het succes van Man Down terug met een gloednieuwe voorstelling: The World is Yours(#TWIY). The World is Yours is een fysieke voorstelling waarin de levenservaringen van de spelers inspireerde tot verbeelding van de huidige systemen in de prestatiemaatschappij.