In verband met de landelijke maatregelen coronavirus is Theater Ins Blau voorlopig nog gesloten.
Bezoekers met een kaartje voor afgelaste voorstellingen worden zo spoedig mogelijk per e-mail geïnformeerd over de mogelijkheden restitutie.
Livestreams in deze periode gaan wel door.
De kassa en het kantoor van Theater Ins Blau zijn tot nader order gesloten.
We zijn bereikbaar via info@theaterinsblau.nl

MoON productions/Hendrik Aerts

Blue Monday: Blackbird - Rebirth

BLUE MONDAY

  • Monday
  • 17 /05 May
  • 20:30 Hour
  • Cancelled
  • 16.50
  • 15.50

Een interdisciplinaire voorstelling over afscheid leren nemen

Er zijn doden gevallen en dat op gruwelijke wijze. Blackbird - Rebirth is gemaakt naar aanleiding van de brutale moord op de Nederlandse actrice Linda Olthof en haar zesjarige zoon Jimmy, in New York 2018. 

In een interdisciplinaire voorstelling laat theatermaker Hendrik Aerts samen met de violiste Diamanda Dramm de stem van zowel de doden als de nabestaanden spreken. Niet alleen de rouwenden, ook de gestorvenen leren afscheid nemen. Wat volgt is een rollercoaster van boosheid en verdriet, een zoektocht naar troost en mogelijkheden. Blackbird - Rebirth is een voorstelling over verlies, achterblijven en opnieuw beginnen.

De voorstelling heeft een sterk beeldend karakter en voert het publiek middels poëzie naar hun eigen verbeelding en herinnering. Woord, beeld, klank, licht, muziek, dans en lichaam versmelten in een emotioneel invoelbare theatertaal. De elektronische muziek met viool en stem is speciaal geschreven voor Blackbird - Rebirth en wordt tijdens de voorstelling live uitgevoerd.