In verband met de landelijke maatregelen coronavirus is Theater Ins Blau voorlopig nog gesloten.
Bezoekers met een kaartje voor afgelaste voorstellingen worden zo spoedig mogelijk per e-mail geïnformeerd over de mogelijkheden restitutie.
Livestreams in deze periode gaan wel door.
De kassa en het kantoor van Theater Ins Blau zijn tot nader order gesloten.
We zijn bereikbaar via info@theaterinsblau.nl

Panama Pictures

Road to Panama

DANS/BEWEGING

  • Wednesday
  • 19 /05 May
  • 20:30 Hour
  • Cancelled
  • 20.50
  • 15.50

Choreografie: Pia Meuthen
Dans/acrobatiek: Francesco Barba, Tarek Rammo, Fynn Neb, Crispin Bade, Cal Courtney, Fabian Krestel
Compositie: o.a. Julian Vogel, Strijbos & van Rijswijk, Jeske de Blauw

Welkom bij Road to Panama 2020. Neem plaats op het speelvlak, geniet van een drankje, een hapje. En ontmoet de vaste Panama Pictures-performers en jonge talenten die je van heel dichtbij meenemen in een energieke melange van artistieke en acrobatische acts.

Voel ze boven je hoofd zwieren, ervaar hun fysieke toewijding, proef de spanning en word zo deel van een uitzonderlijk avontuur. 

Road to Panama is een spectaculaire reis naar, op en over de grenzen van dans en circus. Een intieme belevenis die raakt en verrast, een telkens wisselende compilatie van diverse stukken – elk uniek in sfeer en verhaal.

Niets is wat het is in A perfect deal. Als schimmige bankiers laten de jonglerende mannen-in-pak Francesco Barba, Cal Courtney en Fabian Krestel voortdurend ballen verschijnen en verdwijnen. Vlakbij manipuleren ze je beleving, tarten ze je vertrouwen. Zijn het elkaars handlangers of opponenten? Charlatans of kompanen?

In Of knives and men testen danser Francesco Barba en acrobaat/jongleur Fabian Krestel de grenzen van hun vriendschap in een spannend duel op het snijvlak van dans en circus. Ze zijn charmant, moedig en onoverwinnelijk, maar kunnen ze elkaar ook vertrouwen? De aanwezigheid van zes vlijmscherpe messen brengt hun vriendschap danig in gevaar…

Falling into place is een volledig nieuwe solo voor de getalenteerde acrobaat en danser Tarek Rammo; Falling into place gaat op 22 januari in Leiden in première.