Meeuw Rovers & Henk Overdijk

Lachstof 3

Comedy

Wednesday
18 December
20:30 hour

With: Meeuw Rovers & Henk Overdijk

Ontdek de nieuwe generatie cabaretiers bij Lachstof! Sinds dit seizoen op woensdagavond bij Theater Ins Blau met de Noordwijkse MC Esther van der Voort!

Meeuw Roovers
Meeuw Roovers won als duo het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival nadat hij de Koningstheateracademie in Den Bosch had doorlopen. Sinds kort treedt hij solo op.

Henk Overdijk
Dit is Henk Hendrikus Hendrik Overdijk. Oftewel 3 keer Henk en dan Overdijk. Oftewel H.H.H. Overdijk. Humor zit in het bloed van deze 24-jarige cabaretier. Daar wordt hij nog voor onderzocht, de berichten zijn positief! Dit blijkt ook uit het wapenfeit dat hij tijdens de finale van het Groninger Studenten Cabaretfestival zowel de Publieks- de Persoonlijkheids- als de Juryprijs heeft weten te bemachtigen. Door middel van ijzersterke grappen, onverwachte twists, vlijmscherpe geëngageerde anekdotes en al die andere dingen waarmee cabaretiers zichzelf omschrijven, weet Henk zich duidelijk te onderscheiden van de andere cabaretiers die Nederland rijk is. H.H.H. Overdijk. De naam zegt het al: Dat wordt lachen!

MC Esther van der Voort
Esther van der Voort komt uit Noordwijk en is naast comedian ook presentator. Zij zal als MC de Lachstofavonden met veel humor begeleiden en het publiek opwarmen. Ze is net een beetje anders, een tikje eigenwijs en behoorlijk scherp. Met Esther start de avond sowieso als een succes!

Type
Quantity
Price
Standard
CJP/Student
Wheelchair
Total
Sold out
Cancelled

More Comedy

Social Media

My Account

Mailings

 

*Required field

Contact

Theater Ins Blau
Haagweg 6
2311 AA Leiden
T. (071) 5144614
info@theaterinsblau.nl

Box office:
071-5141780
Open weekdays 13:00 - 17:00
Opens an hour before start of the performance.

Chamber of Commerce registration: 41166221

Design: Zabriski Leiden - Development: Studio Projectie

© Theater Ins Blau