Mama's aan de Poort

Zucht

Comedy

Saturday
11 May
20:30 hour

With: Vivian Wesselingh, Ingrid Mank

Zucht…. is een interactieve, unieke en ludieke voorstelling met veel (meezing) liedjes vol situaties waaraan iedereen zich moeiteloos kan spiegelen. Ingrid en Vivian zijn schaamteloos in het delen van hun levenservaring en dagelijkse ongemakken.

Uitblazen en uitlachen dames want ‘Mama's aan de Poort’ brengt deze voorstelling met veel uitgeademde overgave en zorgt voor hilariteit, herkenning en sfeer. Alle dames (en heren) mogen meezingen en natuurlijk mee zuchten.

Vivian Wesselingh stond jaren op het podium in binnen– en buitenland met o.a. Carlo D’Wys & the voices of soul (o.a. North Sea Jazz) en zong backing vocals bij vele Nederlandse artiesten. De Nederlandse Ingrid Mank heeft haar sporen verdiend in België waar ze o.a. gewerkt heeft met Zap Mama, Clouseau en Will Tura, ze schreef als singer- songwriter voor deze en vele andere artiesten. Drie van haar songs hebben de afgelopen jaren nummer 1 in de Belgische hitlijsten gestaan! Ingrid is actief als zangcoach voor The Voice in België.

Type
Quantity
Price
Standard
CJP/Student
Wheelchair
Total
Sold out
Cancelled

More Comedy

Social Media

My Account

Mailings

 

*Required field

Contact

Theater Ins Blau
Haagweg 6
2311 AA Leiden
T. (071) 5144614
info@theaterinsblau.nl

Box office:
071-5141780
Open weekdays 13:00 - 17:00
Opens an hour before start of the performance.

Chamber of Commerce registration: 41166221

Design: Zabriski Leiden - Development: Studio Projectie

© Theater Ins Blau