Siebel en Aten

Scrooge (6+)

Youth

Friday
27 December
14:30 hour
Friday
27 December
19:00 hour
Saturday
28 December
14:30 hour
Saturday
28 December
19:00 hour

Met het hele gezin, of zelfs met de gehele familie, het ultieme kerstgevoel beleven? Dat kan! SIEBEL&ATEN nemen je, aan de hand van Charles Dickens’ wereldberoemde verhaal over Ebenezer Scrooge en de drie geesten, mee op een reis vol fantasie. Sneeuw of geen sneeuw: na deze voorstelling loopt iedereen met een warme winterbeleving naar buiten.

De oude, gierige en gemene handelaar Scrooge viert geen Kerstmis. Hij vindt Kerst onzin, of nee… flauwekul noemt hij het… of nonsens… of was het nou lariekoek? Nou ja, hoe wij ook denken dat hij het noemt, hij vindt het in ieder geval helemaal niks, dat Kerstfeest.

Maar op de Kerstavond krijgt hij bezoek van zijn overleden zakenpartner Jacob Marley. Die brengt Scrooge een griezelige boodschap: als hij zijn leven niet betert, zal het slecht met hem aflopen. Oei… O ja, en trouwens… vannacht komen er nóg drie spoken op bezoek... Brr… fijne kerstdagen worden dat. Of niet? Of wél? Of toch… Wie weet.

SCROOGE is een aantrekkelijke en grappige voorstelling die de verbeeldingskracht van jong en oud prikkelt. SIEBEL&ATEN verbazen hun publiek telkens weer met de krachtige eenvoud van hun theaterspel.

Zeer geschikt voor kinderen van 6-99 jaar.

Date/Time
Type
Quantity
Price
Standard
Children
Wheelchair
Total
Sold out
Cancelled

More Youth

Social Media

My Account

Mailings

 

*Required field

Contact

Theater Ins Blau
Haagweg 6
2311 AA Leiden
T. (071) 5144614
info@theaterinsblau.nl

Box office:
071-5141780
Open weekdays 13:00 - 17:00
Opens an hour before start of the performance.

Chamber of Commerce registration: 41166221

Design: Zabriski Leiden - Development: Studio Projectie

© Theater Ins Blau