Bezoekersprotocol theater

coronapas

Om veilig te genieten van de voorstelling gebruiken wij de CoronaCheck-app bij iedereen vanaf 13 jaar.
Hierin kun je een van onderstaande checks aangeven:

  • Vaccinatiebewijs (geldig vanaf 14 dagen na je laatste vaccinatie).
  • Herstelbewijs.
  • Negatief testbewijs (niet ouder dan 24 uur, maak een gratis afspraak via Testen voor Toegang).

Vergeet niet je legitimatiebewijs mee te nemen. Onze medewerkers vergelijken de gegevens van je legitimatiebewijs met de gegevens van je coronatoegangsbewijs. Wij zien met de QR-code alleen voorletters, geboortejaar en een groen scherm. Wij kunnen niet zien of je gevaccineerd, getest of recent hersteld bent.

LET OP: Bezoekers zonder geldig Coronatoegangsbewijs worden niet toegelaten in het theater. Wil je je voorstellingtickets annuleren dan kan dat volgens de annuleringsregeling van Theater Ins Blau. De regeling lees je hier.

Alle info over de CoronaCheck-app lees je op deze pagina. Heb je geen smartphone? Dan kun je het coronatoegangsbewijs ook via de website CoronaCheck.nl printen.

Protocol theater Covid-19

Om je bezoek aan Theater Ins Blau veilig te laten verlopen werken we met een protocol.

Mondkapje: Bij binnenkomst ben je verplicht een mondkapje te dragen in het theater. Zodra je op je plaats in de zaal zit, mag het mondkapje af.

Kaartverkoop: Het is alleen mogelijk online of telefonisch kaarten te kopen. Kaartverkoop aan de kassa is niet mogelijk. Bezoekers die telefonisch kaarten reserveren ontvangen een betaallink per e-mail. Deze betaallink is 24 uur geldig, daarna vervalt de reservering. 

Coronatoegangsbewijs: Bij de ingang van het theater wordt je QR-code van je Coronacheck-app of je Coronacheck.nl-print gescand en je ID gecontroleerd. Alleen bezoekers met een geldige QR-code en een geldig ticket voor de voorstelling worden toegelaten in het theater.
Bezoekers zonder geldig coronatoegangsbewijs worden niet toegelaten in het theater.

Kaartcontrole: Bij de ingang van het theater wordt je ticket voor de voorstelling gecontroleerd door een medewerker van het theater. Alvorens het ticket te tonen controleert de medewerkers eerst je coronatoegangsbewijs en ID. Bezoekers zonder geldig coronatoegangsbewijs worden niet toegelaten in het theater.

Veiligheid: Bij binnenkomst staat desinfecterende handgel klaar. Ontsmet je handen hiermee. Hou je aan de RIVM maatregelen.

Looproute en bar: Volg de looproute in onze foyer. Deze gaat langs de bar in de bovenfoyer. Je kunt hier je drankje bestellen. LET OP: je kunt alleen met pin betalen bij de bar.

Foyer: De foyer en bar zijn voorafgaand aan de voorstelling open. Na de voorstelling zijn bar en foyer gesloten.

Toiletbezoek: We vragen je het toilet alleen in noodgevallen te bezoeken. Dit kan alleen voordat je de zaal in gaat of na afloop.

Plaats theaterzaal: Theater Ins Blau werkt vanaf 6 september 2021 met ongeplaceerde zitplaatsen. Dit betekent dat je als bezoeker kan kiezen waar je gaat zitten in de tribune. Let op: in de theaterzaal is de 1,5 meter maatregel van toepassing. Hou minimaal 2 stoelen afstand tot andere bezoekers.

Applaus en vertrek: Blijf bij het applaus zitten. Ga niet staan. Vertrek vanuit de zaal gebeurt per rij vanaf achter. Let op de aanwijzingen van onze medewerkers.