Panama Pictures

Road to Panama

DANS

  • Zaterdag
  • 23  November
  • 20:30  Uur
  • Beschikbaar

Choreografie: Pia Meuthen

Spel: Francesco Barba, Tarek Rammo, Clara Cortés Soler, Jefta Tanate, Julian Vogel

Over de grens van dans en circus wachten je nieuwe ontmoetingen die je raken en verrassen. 

Road to Panama is als een avond met vrienden. Een warme ontmoeting. Vermakelijk, maar met de scherpte van een goed gesprek. Als toeschouwer word je van heel dichtbij meegenomen in een eclectische mix van korte artistieke en acrobatische acts, energiek en licht van toon.

Road to Panama verbindt dans, circus en muziek tot een aanstekelijk geheel. Jonge talenten, opgeleid aan de ACaPA, treffen de vaste performers van Panama Pictures, in drie nieuwe stukken met in de hoofdrol trapeze, diabolo en vloeracrobatiek – elk uniek in sfeer en verhaal.

Tijdens Road to Panama  beleef je bovendien de prachtige aerial strap solo Stripped die tijdens het laatste Festival Circolo in première ging.

Panama Pictures:

Met Panama Pictures ontwikkelt prijswinnend choreografe Pia Meuthen een authentieke signatuur: ongepolijst en rauw, waarbij dans, circus en muziek met een natuurlijke souplesse in elkaar overvloeien. Panama Pictures is met haar grensoverschrijdende taal de pionier in Nederland en een graag geziene gast in het buitenland.