Don't Hit Mama

Hip Hop Hoera The Remix (4+)

JEUGD

  • Zaterdag
  • 04  April
  • 15:00  Uur
  • Beschikbaar
  • €15,50

Regie: Honey Eavis

Choreografie: Honey Eavis i.s.m. de dansers

Na het grote succes van Hip Hop Hoera! komt Don’t Hit Mama nu met de opvolger Hip Hop Hoera The Remix. Een voorstelling over ik, jij en wij voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Durf je iets te vragen aan een ander? Kun je de ander ergens mee helpen? Je hebt elkaar nodig, maar hoe doe je dat?

Hip Hop Hoera The Remix doet niet kinderachtig of cliché over hiphop en voert ouders terug naar hun eerste hiphop muziekontdekkingen. De voorstelling is krachtig en vrolijk maar laat ook ruimte voor gevoel. 

‘Het gevoel voor community staat in deze tijd onder druk, dus vind ik het belangrijk om juist kleine kinderen ervan bewust te maken dat je samen sterker staat,’ vindt maker Honey Eavis.

Een voorstelling waarin kinderen vol overgave meegaan, een speelse uitnodiging vanuit de aantrekking èn de sociale waarden van de hiphopcultuur. Met drie fenomenale urban dansers, prachtige, kleurrijke animatiefilmbeelden en originele interactievormen. 

Reviews

“Honey Eavis toont met het grappige Hip Hop Hoera dat hiphop ook een hele geschikte dansstroming voor jongere kinderen is. – Theaterkrant over Hip Hop Hoera”

- Theaterkrant

"Choreograaf Honey Eavis heeft in de voorstelling treffend de gelijkenis uitgewerkt tussen speelplaatsdynamiek en hiphopcultuur."

- Theaterkrant