In verband met de landelijke maatregelen coronavirus zijn alle voorstellingen tot 9 februari 2021 afgelast.
Bezoekers met een kaartje worden zo spoedig mogelijk per e-mail geïnformeerd over de mogelijkheden restitutie.

De kassa en het kantoor van Theater Ins Blau is tot nader order gesloten.
We zijn bereikbaar via info@theaterinsblau.nl

Likeminds | Sheralynn Adriaansz

Beige

THEATER

  • Dinsdag
  • 09 /02 Februari
  • 20:30 Uur
  • Afgelast
  • 20.00
  • 15.50

Concept, tekst en spel: Sheralynn Adriaansz
Eindregie: Samora Bergtop
Muziek: Lovesupreme

In de voorstelling BEIGE volg je de zoektocht van een jonge vrouw naar haar wortels.
Wat moet ze haar toekomstige kind meegeven?
Wat weet ze eigenlijk van haar afkomst en geschiedenis?
Waarom kent ze de betekenis van de Surinaamse kralen niet?
En wat betekent die steen in de badkamer van haar oma?
Ze raakt verstrikt in de verwachtingen, druk en teleurstellingen, droomt zich een wereld weg van deze druk, tot uiteindelijk alles samenvalt.

Sheralynn Adriaansz presenteerde in 2019 een vooronderzoek van BEIGE op Over het IJ festival. Nu staat zij met de volledige versie in verschillende Nederlandse theaters.

Over Sheralynn Adriaansz
Sheralynn Adriaansz (1990) volgde vooropleidingen bij DEGASTEN, Bijlmer Parktheater en Likeminds’ Factory. De afgelopen jaren ontwikkelde Sheralynn zich verder als maker en maakte de voorstellingen Black Privilege voor Amsterdam Fringe, en Naar Kisondela en We dachten aan jou in het Zeecontainerprogramma van Over het IJ Festival.

In 2019 maakte Sheralynn Adriaansz een voorstudie van BEIGE die op Over het IJ Festival te zien was. In het najaar van 2020 zal de uiteindelijke voorstelling – waarin Sheralynn nog dieper in de thema’s duikt en visuele verbeelding

Reviews

Concept, tekst en spel: Sheralynn Adriaansz Eindregie: Samora Bergtop Muziek: Lovesupreme In de voorstelling BEIGE volg je de zoektocht van een jonge vrouw naar haar wortels. Wat moet ze haar toekomstige kind meegeven? Wat weet ze eigenlijk van haar afkomst en geschiedenis? Waarom kent ze de betekenis van de Surinaamse kralen niet? En wat betekent die steen in de badkamer van haar oma? Ze raakt verstrikt in de verwachtingen, druk en teleurstellingen, droomt zich een wereld weg van deze druk, tot uiteindelijk alles samenvalt. Sheralynn Adriaansz presenteerde in 2019 een vooronderzoek van BEIGE op Over het IJ festival. Nu staat zij met de volledige versie in verschillende Nederlandse theaters. Over Sheralynn Adriaansz Sheralynn Adriaansz (1990) volgde vooropleidingen bij DEGASTEN, Bijlmer Parktheater en Likeminds’ Factory. De afgelopen jaren ontwikkelde Sheralynn zich verder als maker en maakte de voorstellingen Black Privilege voor Amsterdam Fringe, en Naar Kisondela en We dachten aan jou in het Zeecontainerprogramma van Over het IJ Festival. In 2019 maakte Sheralynn Adriaansz een voorstudie van BEIGE die op Over het IJ Festival te zien was. In het najaar van 2020 zal de uiteindelijke voorstelling – waarin Sheralynn nog dieper in de thema’s duikt en visuele verbeelding

- Scenes | | Sterk