THEATER

The Making of Soros the Musical

Mugmetdegoudentand

06 April 20:30 Uur
Beschikbaar
€ 21.00
€ 15.50

ONTDEK DE VOORSTELLING

The Making of Soros the Musical

Spel: Lineke Rijxman, Vincent van der Valk en Jasper Stoop
Concept en script: Lineke Rijxman

The Making of Soros the Musical is een inkijkje in het leven van de speculant, miljardair en filantroop George Soros, die door (extreem)rechts en (extreem)links gewantrouwd wordt. Een vrolijke poging om iets te begrijpen van de wereld van het geld en het (mogelijk) goede. En het kwade. Of allebei tegelijk. Waarbij in ieder geval af en toe iemand vol overgave in zingen uitbarst. Deze politieke activist met meer geld dan hij kan tellen wil de wereld veranderen, maar zijn goede bedoelingen worden niet door iedereen begrepen. Moet hij aan het kruis? Leer de redder van de mensheid en zijn vijanden kennen.

Laatste Mug productie
The Making of Soros the Musical is de laatste grote productie van De Mug. Na 38 jaar houdt deze spraakmakende groep aan het einde van dit seizoen op te bestaan.
De groep maakte nieuw Nederlands repertoire dat de tijdgeest met persoonlijke stem beschrijft onder het motto: ‘Het is nu’. 
Mugmetdegoudentand heeft in de afgelopen decennia een groot aantal legendarische theaterproducties, kunstprojecten en televisieseries gemaakt zoals; Hertenkamp, TV7, Koppensnellers, Onder Controle, Lost in Hotel Paradise, Quality Time, Smoeder, Buik, Hannah en Martin, Sinaasappelstraat, Kunsthart, Meepesaant, Rijsen & Rooxman De Dikke Muiz & Sjors en Margreet heeft de groep verlaten.

06 April 20:30 Uur
Beschikbaar
€ 21.00
€ 15.50

REVIEWS VAN The Making of Soros the Musical

The Making of Soros, the Musical van Mugmetdegoudentand is een ingenieuze voorstelling

- Volkskrant | | Sterk

Sterker nog, wat een fantastische, intrigerende en ook nog geestige voorstelling is het geworden.

- Theaterkrant

De Mug neemt waardig afscheid met voorstelling over Soros

- Telegraaf

Is deze making of zelf een musical? Wat maakt het uit. Dankzij het alerte, sterke spel van de drie en de aantrekkelijke, vrije vorm is het in ieder geval theater dat gemist gaat worden.

- NRC | | Sterk

Eindigen met een Making of die geen pasklare antwoorden levert maar vooral prikkelende (prikkende) vragen oproept, past de Mug uitstekend.

- Trouw | | Sterk