THEATER

CHMSX Stories

Theater van de Heelheid

19 Oktober 20:30 Uur
Beschikbaar
€ 19.00
€ 15.50

ONTDEK DE VOORSTELLING

  • CHMSX Stories
  • CHMSX Stories
  • CHMSX Stories
  • CHMSX Stories
  • CHMSX Stories

CHMSX Stories

Tekst: Kes Blans en Thomas de Bres
Regie: Thomas Schoots 
Spel: Kes Blans, Thomas de Bres, Manuel Groothuysen, Marc Alberto (live muziek)

De hitvoorstelling van Pride 2021: CHMSX Stories: rauw pompend muziektheater over sex met drugs is in 2022 weer te zien.
Theater van de Heelheid verzamelde afgelopen jaren verhalen over het taboeonderwerp: chemsex - sex onder invloed van drugs.
Deze eerlijke, spannende, mooie, eenzame en ook rauwe verhalen vormen samen: CHMSX Stories.

Onze acteurs, uit drie verschillende generaties, schakelen in deze mozaïekvertelling virtuoos tussen de verhalen. Daarbij worden we opgezweept door "“een fenomenale soundscape” (-Theaterkrant) gemaakt en live gespeeld door Marc Alberto.” 

Hitsig, heet, uitdagend, verlangend zijn we, maar ook eenzaam, verdrietig en bang. Deze voorstelling wisselt net zo edgy en grillig van sfeer als een avond chemsex zelf. Hilarisch apestoned en dan weer helemaal nuchter zijn we op zoek naar onszelf, elkaar en naar een beetje liefdevolle aandacht in deze snel veranderende wereld. Tussen alle verhalen door spijkeren we je ook even bij met een snelcursus CHMSX. Na de voorstelling is er een nagesprek met een zorgmedewerker.

Hoewel CHMSX Stories LHBTQI+ georienteerd is, is het onderwerp universeel. De zoektocht naar liefde herkennen we allemaal. Daarom is iedereen (18+) heel welkom.

19 Oktober 20:30 Uur
Beschikbaar
€ 19.00
€ 15.50

REVIEWS VAN CHMSX Stories

Dankzij de geweldige livemuziek van Marc Alberto en het energieke spel is CHMSX Stories een fijn stuk dat zeker ook een eye-opener kan zijn.

- Volkskrant | | Indrukwekkend

Pakkende mozaïekvoorstelling doorbreekt taboes rond chemsex

- Theaterkrant

Rafelig, zinnenprikkelend en betekenisvol muziektheater over de consequenties van chemsex, zonder enige vorm van voordehandliggend moralisme. Het is een voorstelling die tot nadenken stemt, ook voor mensen zoals ik, die nog nooit drugs hebben gebruikt. Deze voorstelling verdient een groot publiek

- Cornald Maas