FESTIVAL

Festival van het Andere Theater

Theater Ins Blau & Theater De Generator

03 Juni 12:00 Uur
Binnenkort in verkoop
04 Juni 12:00 Uur
Binnenkort in verkoop

ONTDEK DE VOORSTELLING

Festival van het Andere Theater

LET OP: kaarten voor dit festival gaan in voorjaar 2023 in de verkoop. Hou onze nieuwsbrief en social media in de gaten voor de programmering en start kaartverkoop.

Ervaar nieuwe vormen van theater in je eigen wijk en het theater.
Een ode aan het publiek, de samenleving en het experiment. Bezoek unieke voorstellingen, maak kennis met de makers en stel jezelf de vraag: is dit eigenlijk nog wel theater?

Tijdens het Festival van het andere theater staan we in de wijken De Kooi, De Waard en De Merenwijk in Leiden.
Beleef theater door zelf mee te doen. Denk aan een wandeling langs muren, een economische tarotkaartvoorspelling of een dans die je doet door de podcast die je luistert.

Meer van de klassieke theaterervaring? Bezoek Theater Ins Blau en Theater De Generator voor bijzondere voorstellingen in de avond.
Het Festival van het Andere Theater ervaar je op diverse locaties in Leiden.

Initiatiefnemer Kees van Leeuwen van Theater Ins Blau: “Theater is niet zo moeilijk als je misschien denkt. Theater neemt je mee. Jij ervaart zelf in het hier en nu wat theater voor jou betekent. Er is geen fout antwoord, want het is jouw antwoord.”
Initiatiefnemer Ioana Tudor van Theater de Generator: “Tijdens het FAT geven we het publiek de hoofdrol, door voorstellingen te programmeren die het publiek letterlijk onderdeel maakt van de voorstelling maar ook door in figuurlijke zin het publiek verantwoordelijk te maken voor wat ze zien.

Ga voor meer informatie naar fatleiden.nl of volg ons op onze social media kanalen.

03 Juni 12:00 Uur
Binnenkort in verkoop
04 Juni 12:00 Uur
Binnenkort in verkoop
Programma

Alle programma onderdelen vallen onder onze algemene bezoekersvoorwaarden