Sipario

Lôtèl

Gastprogramma

donderdag
12 oktober
20:30 uur

Regie: Natalino Bucci

Tekst: Natalino Bucci

Spel: Barbara Panfilo, Caroline Brucker, Francesca del Monaco, Giorgio Cifani, Isabella Arrigo, Lavinia Fabrizi, Marinella Pucci, Maurizio De Bartolomei, Mirella Marricchi, Nicola De Quattro, Paolo Martino,Patrizia Sarri

De stoffige foyer van een verlaten hotel wekt bij een jonge vrouw, die hier na een lange afwezigheid terugkomt, herinneringen op. Een oude viool is mysterieus verbonden met een verloren liefde. Het hotel komt weer tot leven met zijn kleurrijke parade van bezoekers en figuren. Is dat realiteit? Of zijn ze herinneringen of dromen of alternatieve mogelijkheden van andere levens? Mag ze nog kiezen om weg te gaan of te blijven of terug te komen? Is ze ooit vertrokken?

Lôtèl is een “language no problem” voorstelling. Het wordt uitgevoerd met maskers van het Trestle Theatre Company en er is geen gesproken tekst. Sipario is meer dan 20 jaar in Nederland actief, meestal met voorstellingen in het Italiaans. De laatste jaren werkt de groep meer met physical theatre en het gebruik van maskers.

Type
Aantal
Prijs
Normaal
Rolstoel
Totaal

Meer Gastprogramma

Social Media

Mijn Account

Nieuwsbrief

 

*Verplicht veld

Contact

Theater Ins Blau
Haagweg 6
2311 AA Leiden
T. (071) 5144614
info@theaterinsblau.nl

Telefoonnummer avondkassa: (071) 5141780
Open vanaf een uur voor de voorstelling tot aanvang.

Inschrijfnummer KvK: 41166221

Design: Zabriski Leiden - Development: Studio Projectie

© Theater Ins Blau