Cecilia Moisio

Superlative

Dans

vrijdag
22 november
20:30 uur

Regie: Cecilia Moisio

Spel: Kiyan Khoshoie

Waaraan ontlenen we onze identiteit? Ons uiterlijk? Werk? Succes? En als één van die dingen wegvalt…wie ben je dan? 

In SUPERLATIVE duiken we een persoonlijke geschiedenis in: performer Kiyan Khoshoie werd als kind bekend door een tv-talentenjacht. Zijn ontwikkeling van kind-ster naar performer, bezit en bezeten door het publiek, levert hilarische, maar ook ontroerende momenten op en onthult zijn ware natuur: rauw en kwetsbaar.

Opgesloten in een witte box op het toneel, in gesprek met mysterieuze videoprojecties, kijkt Khoshoie terug en vooruit. Een genadeloze solo, die zich afspeelt aan de afgrond van een identiteitscrisis, waarbij we als toeschouwer een uur in de krochten van zijn psyche duiken.

Regisseur Cecilia Moisio opent een choreografische ruimte waarin twee parallellen elkaar ontmoeten: zelfreflectie en identiteit. Hoe ziet verlies van identiteit eruit? En waar zijn we eigenlijk echt bang voor?

Deze voorstelling is Engels gesproken.

Cecilia Moisio is een Finse choreograaf, regisseur en performer gevestigd in Nederland, en winnaar van de Prijs van de Nederlandse Dansdagen als aanstormend choreograaf in 2014. Haar meest recente voorstelling I Can See Myself Through Your Eyes (2018) werd door pers (Volkskrant, Parool, Theatermaker) beloond met vier sterren. 

  Afgelast
Uitverkocht
Afgelast

Meer Dans

 

Social Media

Mijn Account

Nieuwsbrief

 

*Verplicht veld

Contact

Theater Ins Blau
Haagweg 6
2311 AA Leiden
T. (071) 5144614
info@theaterinsblau.nl

Telefoonnummer Kassa:
071-5141780
Open werkdagen van 13.00u tot 17.00u
En een uur voor aanvang van de voorstelling

Inschrijfnummer KvK: 41166221

Design: Zabriski Leiden - Development: Studio Projectie

© Theater Ins Blau