Het Nieuwe Lied

Nieuwjaarsconcert

Muziektheater

vrijdag
5 januari
20:30 uur

Met Het Nieuwe Lied blaast er sinds 2009 een frisse wind door het Nederlandstalige muzieklandschap. Geïnspireerd op het format van Comedytrain, bestormt het Nederlandstalige muziekcollectief in steeds wisselende samenstelling de theaters met intieme optredens en nieuwe, zelfgeschreven liedjes. Van kleinkunst tot elektronische popliedjes en van liedjes over liefde, het leven en de dood tot onderwerpen als huisdieren, ongemakkelijke situaties of Boer Zoekt Vrouw.

Traditiegetrouw begint Het Nieuwe Lied het nieuwe jaar met een reeks Nieuwjaarsconcerten. Voor de gelegenheid staan bijna alle leden van het Nieuwe Lied samen op het podium om het oude jaar van je af te kloppen en je klaar te stomen voor 2018. Vergeet al je goede voornemens tijdens dit avondvullende programma met gloednieuwe, Nederlandstalige liedjes.

De optredende Nieuwe Lied-leden zijn: Kiki Schippers, Peter van Rooijen, Flip Noorman, Dafne Holtland, Eva van Manen, Frank van Kasteren, Jan Groenteman, Maarten Ebbers en Tjeerd Gerritsen.

Type
Aantal
Prijs
Normaal
CJP
Rolstoel
Totaal

Meer Muziektheater

 

Social Media

Mijn Account

Nieuwsbrief

 

*Verplicht veld

Contact

Theater Ins Blau
Haagweg 6
2311 AA Leiden
T. (071) 5144614
info@theaterinsblau.nl

Telefoonnummer avondkassa: (071) 5141780
Open vanaf een uur voor de voorstelling tot aanvang.

Inschrijfnummer KvK: 41166221

Design: Zabriski Leiden - Development: Studio Projectie

© Theater Ins Blau