INNE | Iván Pérez

BECOMING

Dans

woensdag
22 november
20:30 uur

Choreografie: Iván Pérez

In BECOMING laat choreograaf Iván Pérez een steeds veranderende wereld zien, een wereld in beweging. Waarin de dansers met de stroom meegaan of er tegenin, voortdurend beïnvloed door ontmoetingen en ervaringen. Hypnotiserende verstrengelingen nemen je mee naar oneindige ruimtes die intrigeren en onthullen. De fysieke en emotionele stijl van Pérez wordt versterkt met de elektronische muziek van Rutger Zuydervelt. BECOMING inspireert je na te denken over wie je bent, over jouw relatie tot anderen en wat wij worden.

De Spaanse Iván Pérez (1983) woont en werkt al vijftien jaar in Nederland. Internationaal is zijn talent niet onopgemerkt gebleven. Zijn werk was te zien in prestigieuze theaters zoals Sadler’s Wells Theatre in Londen en het National Theatre Taipei, in 2018 maakt hij een nieuw werk voor het Parijse Opera Ballet. Met de door publiek en pers geprezen locatievoorstelling The Inhabitants op het Operaestate Festival, begon hij zijn dansgezelschap INNE in de zomer van 2016.

BECOMING is een productie van INNE en ontwikkeld als onderdeel Pivot Dance: een project mede mogelijk gemaakt door Creative Europe en gecoproduceerd door The Place (Verenigd Koninkrijk), Nederlandse Dansdagen en Operaestate Festival (Italië). In coproductie met Dance Forum Taipei en Korzo Producties.

Type
Aantal
Prijs
Normaal
CJP
Rolstoel
Totaal

Meer Dans

 

Social Media

Mijn Account

Nieuwsbrief

 

*Verplicht veld

Contact

Theater Ins Blau
Haagweg 6
2311 AA Leiden
T. (071) 5144614
info@theaterinsblau.nl

Telefoonnummer avondkassa: (071) 5141780
Open vanaf een uur voor de voorstelling tot aanvang.

Inschrijfnummer KvK: 41166221

Design: Zabriski Leiden - Development: Studio Projectie

© Theater Ins Blau