Meeuw Rovers & Henk Overdijk

Lachstof 3

Cabaret

woensdag
18 december
20:30 uur

Spel: Meeuw Rovers & Henk Overdijk

Ontdek de nieuwe generatie cabaretiers bij Lachstof! Sinds dit seizoen op woensdagavond bij Theater Ins Blau met de Noordwijkse MC Esther van der Voort!

Meeuw Roovers
Meeuw Roovers won als duo het Griffioen Zuidplein Cabaret Festival nadat hij de Koningstheateracademie in Den Bosch had doorlopen. Sinds kort treedt hij solo op.

Henk Overdijk
Dit is Henk Hendrikus Hendrik Overdijk. Oftewel 3 keer Henk en dan Overdijk. Oftewel H.H.H. Overdijk. Humor zit in het bloed van deze 24-jarige cabaretier. Daar wordt hij nog voor onderzocht, de berichten zijn positief! Dit blijkt ook uit het wapenfeit dat hij tijdens de finale van het Groninger Studenten Cabaretfestival zowel de Publieks- de Persoonlijkheids- als de Juryprijs heeft weten te bemachtigen. Door middel van ijzersterke grappen, onverwachte twists, vlijmscherpe geëngageerde anekdotes en al die andere dingen waarmee cabaretiers zichzelf omschrijven, weet Henk zich duidelijk te onderscheiden van de andere cabaretiers die Nederland rijk is. H.H.H. Overdijk. De naam zegt het al: Dat wordt lachen!

MC Esther van der Voort
Esther van der Voort komt uit Noordwijk en is naast comedian ook presentator. Zij zal als MC de Lachstofavonden met veel humor begeleiden en het publiek opwarmen. Ze is net een beetje anders, een tikje eigenwijs en behoorlijk scherp. Met Esther start de avond sowieso als een succes!

Type
Aantal
Prijs
Normaal
CJP/Student
Rolstoel
Totaal
Uitverkocht
Afgelast

Meer Cabaret

 

Social Media

Mijn Account

Nieuwsbrief

 

*Verplicht veld

Contact

Theater Ins Blau
Haagweg 6
2311 AA Leiden
T. (071) 5144614
info@theaterinsblau.nl

Telefoonnummer Kassa:
071-5141780
Open werkdagen van 13.00u tot 17.00u
En een uur voor aanvang van de voorstelling

Inschrijfnummer KvK: 41166221

Design: Zabriski Leiden - Development: Studio Projectie

© Theater Ins Blau