Rikkert van Huisstede & Teun van den Elzen

Lachstof 7

Cabaret

woensdag
15 april
20:30 uur

Spel: Rikkert van Huisstede & Teun van den Elzen

Ontdek de nieuwe generatie cabaretiers bij Lachstof! Sinds dit seizoen op woensdagavond bij Theater Ins Blau met de Noordwijkse MC Esther van der Voort!

Rikkert van Huisstede
Rikkert van Huisstede zingt en dicht liefdevol en confronterend grenzen en hokjes omver. Hij biedt een vernieuwende kijk op thema’s als gender, seksualiteit en liefde en een zangstem met een bereik van vier octaven. Over zijn bijzondere eigen ervaringen vertelt hij in zijn voorstelling ZOU JIJ HET ZIJN. Rikkert was 19 toen Herman van Veen hem uitnodigde om mee te zingen in zijn voorstelling. Na een tournee door Europa werd het tijd om zijn vleugels uit te slaan. Nu is hij producent en artistiek leider van de maatschappelijke beweging en theatervoorstelling BOYS WON’T BE BOYS. Daarmee probeert hij meer ruimte te creëren voor jongens en mannen om buiten het krappe ideaalbeeld van de man te stappen.

Teun van den Elzen
In 2019 won hij de juryprijs van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival én de Comedy Talent Award, de grootste stand-up comedy wedstrijd van Nederland. Teun werd opgeleid als politicoloog maar inmiddels heeft hij de weg naar het comedy podium gevonden. Verwacht echter geen politieke correctheid. Hij spaart niets of niemand - en allerminst zichzelf - wanneer hij zijn blik op de wereld deelt met het publiek. 

MC Esther van der Voort
Esther van der Voort komt uit Noordwijk en is naast comedian ook presentator. Zij zal als MC de Lachstofavonden met veel humor begeleiden en het publiek opwarmen. Ze is net een beetje anders, een tikje eigenwijs en behoorlijk scherp. Met Esther start de avond sowieso als een succes!

Type
Aantal
Prijs
Normaal
CJP/Student
Rolstoel
Totaal
Uitverkocht
Afgelast

Meer Cabaret

 

Social Media

Mijn Account

Nieuwsbrief

 

*Verplicht veld

Contact

Theater Ins Blau
Haagweg 6
2311 AA Leiden
T. (071) 5144614
info@theaterinsblau.nl

Telefoonnummer Kassa:
071-5141780
Open werkdagen van 13.00u tot 17.00u
En een uur voor aanvang van de voorstelling

Inschrijfnummer KvK: 41166221

Design: Zabriski Leiden - Development: Studio Projectie

© Theater Ins Blau