Meyer-Chaffaud Danscompany

SOUL #3 Co-creation

Dans

vrijdag
15 november
20:30 uur

Regie: Jérôme Meyer, Isabelle Chaffaud

Choreografie: De performers i.s.m. Jérôme Meyer en Isabelle Chaffaud

Tekst: SOUL #3 Co-creation door Hans van den Boom

Spel: Claire Hermans, Konstantinos Kranidiotis, Yulia Kalinchenko, Diana Senauskaite

Met de SOUL serie verdiepen choreografen Jérôme Meyer en Isabelle Chaffaud hun zoektocht naar de ware natuur van de mens. Na SOUL #1 waarin het publiek centraal stond, kreeg het publiek met SOUL #2 op een unieke manier een blik in de binnenwereld van de performers.

In het verrassende SOUL #3 Co-creation leggen de choreografen het vergrootglas op de dynamiek van het gezamenlijk maken van een voorstelling. Want wat gebeurt er precies wanneer mensen gezamenlijk een creatieproces instappen? Isabelle en Jérômes persoonlijke ervaringen als danser, als stel en als choreografenduo vormden de leidraad voor de voorstellingstekst van Hans van den Boom. Of het nu juist de vier krachtige dansers zijn, de vaak herkenbare ontboezemingen en reflecties of -voor wie wil- het interactieve element: SOUL #3 Co-Creation is een intieme voorstelling die raakt.

SOUL #3 Co-creation is ook een multidisciplinaire dansreis, een gedanste conferentie én een feestje, want met SOUL #3 viert het duo ook 15 jaar artistieke samenwerking.

Doe mee!
De makers nodigen je uit om voor aanvang van de voorstelling samen met hen een stukje van de voorstelling vorm te geven. Lijkt dit je leuk? Geef je dan op via info@theaterinsblau.nl ovv SOUL 3#. Er is plek voor maximaal 12 personen.

Over Jérôme Meyer en Isabelle Chaffaud:

In hun artistieke carrière ontwikkelden Jérôme Meyer en Isabelle Chaffaud zich van excellente dansers bij toonaangevende gezelschappen als Nederlands Dans Theater 1 en Batsheva Dance Company tot prijswinnende dansmakers van wie het werk nationaal en internationaal toert. Ook maakten zij choreografieën in opdracht van onder andere Scapino Ballet Rotterdam, Introdans en het Ballet van Genève. De danstaal van MEYER-CHAFFAUD is rauw, poëtisch en altijd persoonlijk. Met hun eigenzinnige en tegelijkertijd fijnzinnige aanpak weten Jérôme en Isabelle een publiek van zowel doorgewinterde danskijkers en dansliefhebbers te bekoren als een nieuwe generatie theaterpubliek voor de dans te winnen.

 

Over MEYER-CHAFFAUD:

Sinds 2017 opereert MEYER-CHAFFAUD als zelfstandige dansproducent en ontvangt daarvoor een meerjarige subsidie van de gemeente Den Haag. In het begin van dat jaar presenteerden de makers – nog in nauwe samenwerking met longtime partner Korzo – SOUL #1 Audience tijdens CaDance festival. De voorstelling ontving lovende reacties van zowel het publiek als de landelijke pers. Het werkproces rondom SOUL #1 Audience vormde een belangrijke inspiratie voor het ontwikkelen van MEYER-CHAFFAUDs multidisciplinaire HUBS Immersive Festival (hubsfestival.com), waarvan de eerste editie in november 2017 plaatsvond en de tweede editie 8 en 9 november 2019 op stapel staat. MEYER-CHAFFAUD wil met hun werk community engagement stimuleren en innoveren in de manieren waarop voorstellingen gemaakt en beleefd worden door zowel het publiek als de performers

Type
Aantal
Prijs
Normaal
CJP/Student
Rolstoel
Totaal
Uitverkocht
Afgelast

Meer Dans

 

Social Media

Mijn Account

Nieuwsbrief

 

*Verplicht veld

Contact

Theater Ins Blau
Haagweg 6
2311 AA Leiden
T. (071) 5144614
info@theaterinsblau.nl

Telefoonnummer Kassa:
071-5141780
Open werkdagen van 13.00u tot 17.00u
En een uur voor aanvang van de voorstelling

Inschrijfnummer KvK: 41166221

Design: Zabriski Leiden - Development: Studio Projectie

© Theater Ins Blau