Mama's aan de Poort

Zucht

Cabaret

zaterdag
11 mei
20:30 uur

Spel: Vivian Wesselingh, Ingrid Mank

Zucht…. is een interactieve, unieke en ludieke voorstelling met veel (meezing) liedjes vol situaties waaraan iedereen zich moeiteloos kan spiegelen. Ingrid en Vivian zijn schaamteloos in het delen van hun levenservaring en dagelijkse ongemakken.

Uitblazen en uitlachen dames want ‘Mama's aan de Poort’ brengt deze voorstelling met veel uitgeademde overgave en zorgt voor hilariteit, herkenning en sfeer. Alle dames (en heren) mogen meezingen en natuurlijk mee zuchten.

Vivian Wesselingh stond jaren op het podium in binnen– en buitenland met o.a. Carlo D’Wys & the voices of soul (o.a. North Sea Jazz) en zong backing vocals bij vele Nederlandse artiesten. De Nederlandse Ingrid Mank heeft haar sporen verdiend in België waar ze o.a. gewerkt heeft met Zap Mama, Clouseau en Will Tura, ze schreef als singer- songwriter voor deze en vele andere artiesten. Drie van haar songs hebben de afgelopen jaren nummer 1 in de Belgische hitlijsten gestaan! Ingrid is actief als zangcoach voor The Voice in België.

Type
Aantal
Prijs
Normaal
CJP/Student
Rolstoel
Totaal
Uitverkocht
Afgelast

Meer Cabaret

 

Social Media

Mijn Account

Nieuwsbrief

 

*Verplicht veld

Contact

Theater Ins Blau
Haagweg 6
2311 AA Leiden
T. (071) 5144614
info@theaterinsblau.nl

Telefoonnummer Kassa:
071-5141780
Open werkdagen van 13.00u tot 17.00u
En een uur voor aanvang van de voorstelling

Inschrijfnummer KvK: 41166221

Design: Zabriski Leiden - Development: Studio Projectie

© Theater Ins Blau