Oeloek

Droeftoeters

Cabaret

donderdag
17 mei
20:30 uur

De voorstellingen van Oeloek barsten letterlijk van de energie. Droeftoeters is een hilarische achtbaan van muzikaal geweld, krankzinnige dialogen en visueel spektakel. Je valt van de ene verbazing in de ander en je staat altijd op het verkeerde been. De idiote figuren vliegen je om de oren en je vraagt je af: hoe krijgen ze het verzonnen?

Droeftoeters is een ode aan de wannabe, de brulaap, de blufkoning, de tofdoener, de patjepeeër, de blaaskaak en al die andere prutsers die denken dat ze heel wat zijn. We laten ze nog één keer hoog van de toren blazen, voordat ze naar beneden struikelen.

Recensies

Droeftoeters

“Energiek absurdisme dat grenst aan perfectie”

Cabaret.nl

Droeftoeters

“Als je na de spectaculaire finish, die plaats vindt op de top van de Mount Everest, de zaal uitloopt, blijft alleen een gevoel van bijna kinderlijke vrolijkheid over. En dan rest maar één conclusie: de vier energiebommen van Oeloek verdienen allemaal een ster.”

Theaterkrant

Droeftoeters

“Absurd, snel, maf, komisch, wendbaar, overweldigend en zelfs op zijn allerflauwst nog heel grappig. Je dendert erin en je komt verkwikt en vrolijk naar buiten.”

Musicalnieuws.nl

Droeftoeters

“Deze voorstelling is vanaf de eerste minuut, tot de laatste minuut één brok energie, met veel absurde surrealistische humor, waarbij je als publiek gewoon niet kan stoppen met hard lachen.”

Ilovetheater.nl

Type
Aantal
Prijs
Normaal
CJP
Rolstoel
Totaal
Uitverkocht
Afgelast

Meer Cabaret

 

Social Media

Mijn Account

Nieuwsbrief

 

*Verplicht veld

Contact

Telefoonnummer Kassa:
071-5141780
Open werkdagen van 13.00u tot 17.00u
En een uur voor aanvang van de voorstelling

Theater Ins Blau
Haagweg 6
2311 AA Leiden
T. (071) 5144614
info@theaterinsblau.nl

Inschrijfnummer KvK: 41166221

Design: Zabriski Leiden - Development: Studio Projectie

© Theater Ins Blau