Riza Tisserand

Blue Monday: Bekeerling

Blue Monday

maandag
19 november
20:30 uur

Spel: Riza Tisserand

Riza Tisserand treedt nu pas naar buiten met zijn verhaal. Bewust, want 'zijn verhaal' kon ook wel eens verkeerd begrepen worden. En dat terwijl het al startte in 2001.
Riza is Moslim, maar was dat voor 2001 niet. Zijn leven was tot die tijd een aaneenschakeling van nare ervaringen en het onverwachte contact met dit geloof gaf Riza de naam die hij nu nog steeds draagt.

Bekeerling is een bijzonder openhartige, persoonlijke vertelling waarin Riza zijn levensverhaal blootlegt. Waarom het geloof, en in zijn geval de Islam, hem letterlijk houvast gaf voor de rest van zijn leven. Een puur en eerlijk verhaal, geen betoog. Riza is naast theatermaker ook comedian, rapper en radiopresentator bij o.a. Radio 1 en FunX. Op TV was Riza te zien in Padoem Patsssbij BNN/VARA.

Recensies

Blue Monday: Bekeerling

“De formule voor het slagen van deze voorstelling was de combinatie en afwisseling van scherpe grappen en serieuzere episoden van openheid, eerlijkheid en welkome kwetsbaarheid die het geheel toegankelijk en uiterst menselijk maken.”

Theaterparadijs

Type
Aantal
Prijs
Normaal
CJP/Student
Rolstoel
Totaal
Uitverkocht
Afgelast

Meer Blue Monday

 

Social Media

Mijn Account

Nieuwsbrief

 

*Verplicht veld

Contact

Theater Ins Blau
Haagweg 6
2311 AA Leiden
T. (071) 5144614
info@theaterinsblau.nl

Telefoonnummer Kassa:
071-5141780
Open werkdagen van 13.00u tot 17.00u
En een uur voor aanvang van de voorstelling

Inschrijfnummer KvK: 41166221

Design: Zabriski Leiden - Development: Studio Projectie

© Theater Ins Blau