ANDREA BOZIC & JULIA WILLMS | TILT

PoroCity

Theater

zaterdag
23 februari
19:00 uur
zaterdag
23 februari
21:00 uur

Choreografie: Andrea Božic & Julia Willms

Spel: Matthew Day & Julia Willms

PoroCity is een performance als een reis, die dromen op bijzondere architecturale ruimtes projecteert. Daar waar de ongrijpbare logica van de droomwereld en de alledaagse realiteit elkaar overlappen, ontstaat een derde, poreuze ruimte die we nog niet kennen. Een ruimte waarin van alles mogelijk is.

PoroCity smeedt een verzameling dromen van verschillende mensen tot één groot verhaal. Twee performers alias ‘dromers’ leiden het publiek al wandelend langs een labyrint van ruimtes. Ze roepen de dromen op, alsof die in het hier en nu plaatsvinden. PoroCity beweegt zich als een reizend organisme langs een aantal bijzondere architecturale gebouwen in Amsterdam en daarbuiten, zoals het Burgerweeshuis van Aldo van Eyck, Huize Frankendael, Frascati en andere iconische locaties. Iedere ruimte krijgt een eigen, unieke ervaring waarin de dromen, de locatie, het gebouw, het publiek en de ruimte zélf in elkaar worden geweven. Gezamenlijk vormt de gehele serie een voorstelling an sich: een unieke reis door de stad.

Let op
Tijdens de voorstelling zal het publiek door het gebouw wandelen (er wordt dus gelopen, gestaan en gezeten). De voorstelling zal in het Engels zijn.

Datum/Tijd
Type
Aantal
Prijs
Normaal
CJP/Student
Rolstoel
Totaal
Uitverkocht
Afgelast

Meer Theater

 

Social Media

Mijn Account

Nieuwsbrief

 

*Verplicht veld

Contact

Theater Ins Blau
Haagweg 6
2311 AA Leiden
T. (071) 5144614
info@theaterinsblau.nl

Telefoonnummer Kassa:
071-5141780
Open werkdagen van 13.00u tot 17.00u
En een uur voor aanvang van de voorstelling

Inschrijfnummer KvK: 41166221

Design: Zabriski Leiden - Development: Studio Projectie

© Theater Ins Blau