Tusk Theatre Company (Tokyo)

Kaikin (AFGELAST)

Theater

maandag
13 november
20:30 uur
dinsdag
14 november
20:30 uur
woensdag
15 november
20:30 uur

Spel: Akiko Kamimoto / Seiji Takasugi / Yoko Kuroki / Junro Shibata / Kai Hoshino Sandy / Yukiko Takayanagi / Ellis van Maarseveen

Kaikin speelt zich af in het Japan ten tijde van de VOC. Een Nederlandse vrouw komt als echtgenote van de VOC baas in Japan terecht en raakt daar verstrengeld in beperkingen die Japan in die tijd oplegde aan vrouwen, de grenzen waren dicht voor vrouwen.

Kaikin is het meest recente project van een Nederlandse theatermaker in Japan, gemaakt in samenwerking met Japanse acteurs en laat zien dat deze kwestie van dichte grenzen nog steeds actueel is. Waar horen we bij? In een 'global world' lijken alle grenzen te vervagen en schijnt de vrijheid om te gaan en staan waar we willen binnen handbereik. Maar wat offeren we daarvoor op? Wat als de grenzen gesloten zijn - beperkt dat ons dan, of ontdekken we andere waarden die belangrijk zijn voor onze passies, en onze gevoelens over waar we bij horen, en waar we trouw aan zijn. Wat als we opgroeien binnen grenzen waarin we moeten horen, maar eigenlijk niet willen horen?

  Afgelast

Meer Theater

 

Social Media

Mijn Account

Nieuwsbrief

 

*Verplicht veld

Contact

Theater Ins Blau
Haagweg 6
2311 AA Leiden
T. (071) 5144614
info@theaterinsblau.nl

Telefoonnummer avondkassa: (071) 5141780
Open vanaf een uur voor de voorstelling tot aanvang.

Inschrijfnummer KvK: 41166221

Design: Zabriski Leiden - Development: Studio Projectie

© Theater Ins Blau