THEATER

Eigenlijk is alles Amazing

L'Amour Toujours

Aan mijn favorieten toevoegen

Vr 25 Oktober 2024

20:30 Uur

normaal € 15.50

CJP/Student € 12.50

25/10

2024

Eigenlijk is alles Amazing

Terwijl de hemel wordt opgelicht door drones, doet een kip een kickflip op een skateboard. Bossen branden weg, een kleuter speelt foutloos de nocturnes van Chopin en het is de vraag of dit tekstje geschreven is door een mens of AI. 
En het doet ons allemaal niks. Zijn we nu voor altijd afgestompt? 

Nee. Er is hoop. We hebben een magische ruimte ontdekt genaamd ‘theater’: het redmiddel tegen onverschilligheid. Een unieke plek met een bizar concept waarin men nog geconcentreerd ergens naar moet kijken. En wij, drie naïevelingen met de spanningsboog van een TikTok filmpje, zullen alles uit de kast halen om jou te raken. Zo diep en hard mogelijk. Want raken is ook maar gewoon een kwestie van goed mikken en hard gooien. Muziekje eronder, puffie rook, mooi lichtje erop; emotie is een trucje.

Laat je onderdompelen in deze unieke real-life theater experience in full-colour 3D waarin wij al onze trucs ter plekke zullen onthullen. 
Kijk maar eens goed rond, want Eigenlijk is alles Amazing.

 

Tickets

Credits:

SPEL: Leon Brill, Lilou Dekker, Teun Smits
EINDREGIE: Joeri Vos
TECHNIEK: Mathisse Coornaert
PRODUCTIE: Asja Stam
ZAKELIJK LEIDING: Marten Oosthoek

MET VEEL DANK AAN: Jeroen Woe, Veenfabriek

Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt door: AFK, Het Cultuurfonds, Van Bijleveltstichting, De Pont Intensive Care, Willie Dikland en Gerben Kuipers