In verband met de landelijke maatregelen coronavirus zijn alle voorstellingen tot aan de zomer afgelast.
Bezoekers met een kaartje worden in mei per e-mail geïnformeerd over de mogelijkheden restitutie.
We volgen hierin het landelijk beleid Bewaar je ticket. Zie ook www.bewaarjeticket.nl.

De kassa en het kantoor van Theater Ins Blau is tot nader order gesloten.
We zijn bereikbaar via info@theaterinsblau.nl

Kortingen

Theater Ins Blau biedt voor verschillende groepen kortingen.

Seizoen 2019-2020

Studenten en CJP-Cultuurkaarthouders

Heb je een studentenkaart of CJP-Cultuurkaart. Dan kun je vanaf 1 september 2019 voor € 15,50 (incl. 1 drankje na afloop) naar een voorstelling. Bestel je kaarten via de website. We vragen je pas bij de controle van je kaartje aan de zaal, dus neem hem altijd mee.

Aan de kassa op de avond van de voorstelling zelf kun je zelfs met je studentenkaart of CJP-Cultuurkaart voor € 13,50 (incl. 1 drankje na afloop) naar de voorstelling. Deze speciale prijs is alleen geldig aan de kassa op de avond van de voorstelling en is niet beschikbaar bij uitverkochte voorstellingen.

Om de verhoging van de ticketprijzen en de btw te verzachten is vanaf 1 september 2019 je eerste drankje na afloop van de voorstelling inbegrepen in de ticketprijs.


LET OP:
Kortingsacties en CJP/studentenkorting zijn niet van toepassing op voorstellingen uit de selectie Verhuur of Amateur, tenzij expliciet anders vermeld bij de voorstelling zelf.

Scholen

Groepen van scholen die naar een voorstelling willen komen zijn uiteraard van harte welkom. We willen je wel vragen van te voren te reserveren via onze publiciteitsafdeling.