kaartverkoop

ONLINE KAARTEN BESTELLEN

Keuze wel of geen account

Per 31 oktober 2019 is Theater Ins Blau overgestapt op een nieuw ticketingsysteem. Heb je na 31 oktober 2019 niet meer ingelogd in je account of ben je je wachtwoord vergeten. Klik dan op 'wachtwoord vergeten'. Je ontvangt een nieuw wachtwoord per e-mail.

Bij het online kaarten kopen kun je kiezen om een account aan te maken met je e-mailadres en een wachtwoord of je facebook-account. Op deze manier kun je ten alle tijden je tickets bekijken en downloaden, eventueel je voorkeuren aangeven voor het ontvangen van servicemails en nieuwsbrieven.

Je kunt ook ervoor kiezen om geen account aan te maken. We vragen je dan alleen om je e-mailadres. Dit e-mailadres gebruiken we alleen om de tickets naar je toe te sturen.

Betalen

Betalen kan met iDeal, creditcard (Visa, Eurocard/Mastercard) of PODIUM Cadeaukaart. Er worden geen andere kosten in rekening gebracht. Je kunt e-tickets downloaden op je smartphone, en de streepjescode op je e-ticket aan de zaaldeur tonen. Indien je geen smartphone hebt, kun je de e-tickets thuis uitprinten.

Privacy Statement

Theater Ins Blau voldoet aan de eisen van de AVG (GDPR) voor wat betreft bescherming van persoonsgegevens, meldplicht datalekken en heeft verwerkersovereenkomsten met alle relevante partijen. Voor meer informatie kun je hier onze privacyverklaring lezen.

Verplichte gegevens
Theater Ins Blau vraagt bij het online bestellen van kaarten om een aantal persoonlijke gegevens. De verplichte gegevens die wij vragen zijn: naam, e-mailadres en telefoonnummer. Wij vragen deze gegevens om de e-tickets te kunnen mailen en om als er een voorstelling door omstandigheden niet doorgaat onze bezoekers te kunnen bereiken.

Nieuwsbrief en informatie
Wil je op de hoogte blijven van wat er in Theater Ins Blau gebeurt, dan kun je je via je account inschrijven voor de Nieuwsbrief. Je kunt er ook voor kiezen alleen op de hoogte gehouden te worden van acties en speciale aanbiedingen. Informatie die direct te maken heeft met de voorstelling waarvoor je kaarten hebt gekocht (bijvoorbeeld het verplaatsen van de voorstelling, wijzigingen in makers of uitvoerenden of extra randprogrammering) krijg je via onze servicemails. In je account kun je je voorkeuren voor het ontvangen van onze servicemails en nieuwsbrieven aangeven.

Aan de kassa kaarten kopen

In verband met de RIVM maatregelen coronavirus is het tot nader order niet mogelijk om kaarten te kopen aan onze kassa. Je kunt via onze website of telefonisch kaarten reserveren. Telefonisch gereserveerde kaarten kunnen bij de avondkassa opgehaald worden. Het is alleen mogelijk om met pin/credit-card of podiumcadeaukaart te betalen.

Theater- en Concertbonnen kunnen niet bij Theater Ins Blau verzilverd worden.

DRANKJE INBEGREPEN IN DE TICKETPRIJS

In de ticketprijs is een drankje inbegrepen. Dit kun je bij de bar ophalen voordat je de zaal inloopt. Zolang de RIVM maatregelen gelden vanwege coronavirus is het toegestaan je drankje mee te nemen in de theaterzaal.

Telefonisch kaarten kopen

Je kunt telefonisch kaarten reserveren op (071) 5141780,  maandag t/m vrijdag tussen 13.00u en 17.00u.
Deze kun je aan de kassa afhalen en betalen tot 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.
Daarna worden niet-opgehaalde kaarten vrijgegeven voor verkoop.

GEEN Vrije plaatskeuze in 2020

Vanwege de RIVM maatregelen coronavirus werkt Theater Ins Blau in 2020 met placeren. Als je kaarten besteld, wordt door ons kassasysteem plaatsen toegewezen. Aan de plaatsen is een tijdsslot verbonden. Dit vind je in de reserveringsmail en op je ticket terug.

Zorg dat je op de voorstellingsavond op het juiste tijdstip aanwezig bent. Indien je te laat bent, bestaat de kans dat we je niet meer in de zaal kunnen toelaten.

ANNULERINGSREGELING

Tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de voorstelling kunnen kaarten worden geannuleerd. Wij verzoeken je dit via de mail te doen. Als je een mail naar info@theaterinsblau.nl stuurt met je bestelnummer, het aantal kaarten dat je wilt annuleren. We boeken dan het bedrag minus € 2,50 administratiekosten per bestelling terug in je account. Onder Digitaal Tegoed in je account kun je dit terug zien. Je kunt dit tegoed weer besteden aan tickets bij Theater Ins Blau. Je Digitaal Tegoed is onbeperkt geldig.

Kortingen

Theater Ins Blau biedt voor verschillende groepen kortingen.

Seizoen 2020-2021

Studenten en CJP-Cultuurkaarthouders

Heb je een studentenkaart of CJP-Cultuurkaart. Dan kun je voor € 15,50 (incl 1 drankje) naar een voorstelling. Bestel je kaarten via de website. We vragen je pas bij de controle van je kaartje aan de zaal, dus neem hem altijd mee.

Bij je ticket is je een drankje inbegrepen, dit kun je ophalen bij de bar voordat je de zaal in gaat. In 2020 mag je je drankje meenemen naar de theaterzaal.

LET OP:
Kortingsacties en CJP/studentenkorting zijn niet van toepassing op voorstellingen uit de selectie Verhuur of Amateur, tenzij expliciet anders vermeld bij de voorstelling zelf.

Scholen

Groepen van scholen die naar een voorstelling willen komen zijn uiteraard van harte welkom. We willen je wel vragen van te voren te reserveren via onze publiciteitsafdeling.

Uitverkochte voorstellingen

Als een voorstelling is uitverkocht, dan kun je jezelf op de wachtlijst zetten via het bestellen van kaarten.

Of neem contact op met de kassa. Bel hiervoor (071) 5141780, tijdens openingstijden kassa. Mochten er dan kaarten vrijgegeven worden, dan nemen we in volgorde van inschrijving contact op met gasten op de wachtlijst.

Op het bestellen van kaarten en het bezoek aan Theater Ins Blau zijn onze Algemene Voorwaarden  en het bezoekersprotocol van toepassing.