kaartverkoop


coronatoegangsbewijs vanaf 6 september 2021

Vanaf 6 september 2021 werkt Theater Ins Blau met het Coronatoegangsbewijs.
We volgen de Coronarichtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. De Nederlandse podia en theaterproducenten hebben gezamenlijk de afspraak gemaakt vanaf 1 september 2021, zolang het nodig is, te gaan werken met het Coronatoegangsbewijs. Meer informatie over het Coronatoegangsbewijs kun je vinden op de pagina BEZOEKERSPROTOCOL

online kaarten bestellen

Keuze wel of geen account

Per 31 oktober 2019 is Theater Ins Blau overgestapt op een nieuw ticketingsysteem. Heb je na 31 oktober 2019 niet meer ingelogd in je account of ben je je wachtwoord vergeten. Klik dan op 'wachtwoord vergeten'. Je ontvangt een nieuw wachtwoord per e-mail.

Bij het online kaarten kopen kun je kiezen om een account aan te maken met je e-mailadres en een wachtwoord of je facebook-account. Op deze manier kun je ten alle tijden je tickets bekijken en downloaden, eventueel je voorkeuren aangeven voor het ontvangen van servicemails en nieuwsbrieven.

Je kunt ook ervoor kiezen om geen account aan te maken. We vragen je dan alleen om je e-mailadres. Dit e-mailadres gebruiken we alleen om de tickets naar je toe te sturen.

Betalen

Betalen kan met iDeal, creditcard (Visa, Eurocard/Mastercard) of PODIUM Cadeaukaart. Er worden geen andere kosten in rekening gebracht. Je kunt e-tickets downloaden op je smartphone, en de streepjescode op je e-ticket aan de zaaldeur tonen. Indien je geen smartphone hebt, kun je de e-tickets thuis uitprinten.

Theater Ins Blau accepteert de Trakteerkaart Leiden.


Privacy Statement

Theater Ins Blau voldoet aan de eisen van de AVG (GDPR) voor wat betreft bescherming van persoonsgegevens, meldplicht datalekken en heeft verwerkersovereenkomsten met alle relevante partijen. Voor meer informatie kun je hier onze privacyverklaring lezen.

Verplichte gegevens
Theater Ins Blau vraagt bij het online bestellen van kaarten voor theater voorstellingen om een aantal persoonlijke gegevens. De verplichte gegevens die wij vragen zijn: naam, e-mailadres en telefoonnummer. Wij vragen deze gegevens om de e-tickets te kunnen mailen en om als er een voorstelling door omstandigheden niet doorgaat onze bezoekers te kunnen bereiken.

Nieuwsbrief en informatie
Wil je op de hoogte blijven van de laatste aanvullingen van ons theater programma en wat er nog meer in Theater Ins Blau gebeurt, dan kun je je via je account inschrijven voor de Nieuwsbrief. Je kunt er ook voor kiezen alleen op de hoogte gehouden te worden van acties en speciale aanbiedingen. Informatie die direct te maken heeft met de theater voorstelling waarvoor je kaarten hebt gekocht (bijvoorbeeld het verplaatsen van de voorstelling, wijzigingen in makers of uitvoerenden of extra randprogrammering) krijg je via onze servicemails. In je account kun je je voorkeuren voor het ontvangen van onze servicemails en nieuwsbrieven aangeven.

Aan de kassa kaarten kopen

In verband met de RIVM maatregelen coronavirus is het tot nader order niet mogelijk om kaarten te kopen aan onze kassa in Leiden. Je kunt via onze website of per e-mail of telefoon kaarten reserveren. Bezoekers die per e-mail kaarten reserveren ontvangen een betaallink per e-mail. Deze betaallink is 24 uur geldig, daarna vervalt de reservering.

Theater- en Concertbonnen kunnen niet bij Theater Ins Blau verzilverd worden.


Telefonisch kaarten kopen vanaf 1 september weer mogelijk

Je kunt telefonisch kaarten reserveren of per e-mail via info@theaterinsblau.nl. Bezoekers die telefonisch of per e-mail kaarten reserveren ontvangen een betaallink per mail. Deze betaallink is 24 uur geldig, daarna vervalt de reservering.

Vrije plaatskeuze vanaf 6 september 2021

Vanaf 6 september 2021 werkt Theater Ins Blau met vrije plaatskeuze. Je kunt dus zelf kiezen waar je gaat zitten.

We volgen de coronarichtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM. Door te werken met het Coronatoegangsbewijs is het mogelijk om meer mensen toe te laten bij de voorstelling. Theater Ins Blau kan daarmee weer langzaam terug naar de normale situatie waarin jij als bezoeker zelf kan kiezen waar je gaat zitten op de tribune.

Om iedereen voldoende ruimte te bieden om een zitplaats te zoeken, gaat de zaal 15 minuten voor aanvang van de voorstelling open.

ANNULERINGSREGELING

Tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de voorstelling kunnen kaarten worden geannuleerd. Wij verzoeken je dit via de mail te doen. Stuur een mail naar: info@theaterinsblau.nl met je bestelnummer, naam voorstelling en het aantal kaarten dat je wilt annuleren. We boeken dan het bedrag minus € 2,50 administratiekosten per bestelling terug in je account. Onder Digitaal Tegoed in je account kun je dit terug zien. Je kunt dit tegoed weer besteden aan tickets bij Theater Ins Blau. Je Digitaal Tegoed is onbeperkt geldig.

Voor bezoekers zonder geldig Coronatoegangsbewijs, geldt de bovenstaande annuleringsregeling.

ANNULERING in verband met RIVM maatregelen Coronavirus

Van theater voorstellingen die geannuleerd worden door het theater of theatergroep, ontvangen de bezoekers met een ticket zo spoedig mogelijk per e-mail bericht. De kosten voor het ticket worden kosteloos omgezet in een digitaal tegoed.

Indien voorstellingen geannuleerd worden in verband met de RIVM maatregelen rondom het coronavirus, dan volgt Theater Ins Blau de landelijke afspraken zoals vermeld op www.bewaarjeticket.nl.

Kortingen

Theater Ins Blau biedt voor verschillende groepen kortingen.

Seizoen 2021-2022

STUDENTEN EN CJP-KAARTHOUDERS

Heb je een studentenkaart of CJP-Cultuurkaart? Dan kun je voor € 15,50 (incl. 1 drankje) naar een voorstelling. Bestel je kaarten via de website. We vragen je pas bij de controle van je kaartje aan de zaal, dus neem hem altijd mee.

Bij je ticket is je een drankje inbegrepen, dit kun je ophalen bij de bar voordat je de zaal in gaat. In 2021 mag je je drankje meenemen naar de theaterzaal.

Geen studenten- of CJPkaart en onder de 30? Bestel je CJP-cultuurkaart dan op www.cjp.nl.


WE ARE PUBLIC

Wij zijn onderdeel van We Are Public. Maandelijks vind je op de We Are Public website welke voorstellingen uit ons theater programma toegankelijk zijn voor leden We Are Public.


LET OP:
Kortingsacties en CJP/studentenkorting zijn niet van toepassing op voorstellingen uit de selectie Verhuur of Amateur, tenzij expliciet anders vermeld bij de voorstelling zelf.

Scholen

Groepen van scholen die naar een voorstelling willen komen zijn uiteraard van harte welkom. We willen je wel vragen van te voren te reserveren via onze publiciteitsafdeling.

Uitverkochte voorstellingen

Als een voorstelling is uitverkocht, dan kun je jezelf op de wachtlijst zetten via het bestellen van kaarten.

Of neem contact op met de kassa. Stuur hiervoor een mail naar: info@theaterinsblau.nl. Mochten er dan kaarten vrijgegeven worden, dan nemen we in volgorde van inschrijving contact op met gasten op de wachtlijst.

Op het bestellen van kaarten en het bezoek aan Theater Ins Blau zijn onze Algemene Voorwaarden  en het bezoekersprotocol van toepassing.