Kaartverkoop

BTW-VERHOGING

Op 1 januari 2019 gaat de btw van 6% naar 9%.

Dit heeft gevolgen voor de kaartprijzen van de voorstellingen bij Theater Ins Blau.

PER 1 JANUARI 2019 GAAN DE KAARTPRIJZEN MET €0,50 OMHOOG.

 

Kaarten kunnen worden gekocht via deze website, telefonisch en aan de kassa van Theater Ins Blau. Op deze website staan de online prijzen vermeld, met en zonder korting. Kaarten die telefonisch gereserveerd worden of aan de kassa gekocht worden, rekenen wij €2,50 administratiekosten per bestelling, ongeacht het aantal kaarten.

ONLINE KAARTEN KOPEN

Een account aanmaken

Als je voor het eerst kaarten koopt via onze website vragen we je om een account aan te maken. Daarna heb je genoeg aan je e-mailadres en wachtwoord.

Betalen

Betalen kan met iDeal, creditcard (Visa, Eurocard/Mastercard) of PODIUM Cadeaukaart. Er worden geen andere kosten in rekening gebracht. Je kunt e-tickets downloaden op je smartphone, en de streepjescode op je e-ticket aan de zaaldeur tonen. Indien je geen smartphone hebt, kun je de e-tickets thuis uitprinten.

Privacy Statement

Theater Ins Blau voldoet aan de eisen van de AVG (GDPR) voor wat betreft bescherming van persoonsgegevens, meldplicht datalekken en heeft verwerkersovereenkomsten met alle relevante partijen. Voor meer informatie kunt u hier onze privacyverklaring lezen.

Verplichte gegevens
Theater Ins Blau vraagt bij het online bestellen van kaarten om een aantal persoonlijke gegevens. De verplichte gegevens die wij vragen zijn: naam, e-mailadres en telefoonnummer. Wij vragen deze gegevens om de e-tickets te kunnen mailen en om als er een voorstelling door omstandigheden niet doorgaat onze bezoekers te kunnen bereiken.

Nieuwsbrief en informatie
Wil je op de hoogte blijven van wat er in Theater Ins Blau gebeurt, kun je je inschrijven voor de Nieuwsbrief. Je kunt er ook voor kiezen alleen op de hoogte gehouden te worden van acties en speciale aanbiedingen. Informatie die direct te maken heeft met de voorstelling waarvoor je kaarten hebt gekocht (bijvoorbeeld het verplaatsen van de voorstelling, wijzigingen in makers of uitvoerenden of extra randprogrammering) krijg je via onze servicemails.

 

AAN DE KASSA KAARTEN KOPEN

Onze dagkassa is op werkdagen geopend van 13:00 tot 17:00 uur. Op voorstellingsdagen is de avondkassa vanaf een uur voor aanvang geopend.

Betalen aan de kassa kan contant, met PIN of PODIUM Cadeaukaart.
Theater- en Concertbonnen kunnen niet bij Theater Ins Blau verzilverd worden.
Voor kaartverkoop aan de kassa rekenen wij €2,50 administratiekosten per bestelling.


TELEFONISCH KAARTEN RESERVEREN

Je kunt telefonisch kaarten reserveren op (071) 5141780, tijdens openingstijden kassa.
Deze kun je aan de kassa afhalen en betalen tot 30 minuten voor aanvang van de voorstelling.
Daarna worden niet-opgehaalde kaarten vrijgegeven voor verkoop.
Voor telefonische reserveringen rekenen wij €2,50 administratiekosten per bestelling.

VRIJE PLAATSKEUZE

In Theater Ins Blau is er vrije plaatskeuze.


ANNULERINGSREGELING

Tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de voorstelling kunnen kaarten worden geannuleerd. Wij verzoeken je dit via de mail te doen. Als je een mail naar info@theaterinsblau.nl stuurt met je bestelnummer, het aantal kaarten dat je wilt annuleren en je bankgegevens (met volledig IBAN-nummer), dan storten wij, na aftrek van €2,50 administratiekosten, het resterende bedrag binnen een paar weken terug op je rekening.

KORTINGEN

Theater Ins Blau biedt voor verschillende groepen kortingen.

Seizoen 2018-2019

Studenten en CJP-Cultuurkaarthouders

Heb je een studentenkaart of CJP-Cultuurkaart. Dan kun je vanaf september 2018 voor € 12,50 (vanaf 1 januari 2019 is dit € 13,00) naar een voorstelling. Bestel je kaarten via de website. We vragen je pas bij de controle van je kaartje aan de zaal, dus neem hem altijd mee.

Aan de kassa op de avond van de voorstelling zelf kun je zelfs met je studentenkaart of CJP-Cultuurkaart voor € 10,25 naar de voorstelling. Deze speciale prijs is alleen geldig aan de kassa op de avond van de voorstelling en is niet beschikbaar bij uitverkochte voorstellingen.
Wij rekening aan de kassa €2,50 administratiekosten per bestelling, ongeacht het aantal kaarten.

SCHOLEN

Groepen van scholen die naar een voorstelling willen komen zijn uiteraard van harte welkom. We willen je wel vragen van te voren te reserveren via onze publiciteitsafdeling.

UITVERKOCHTE VOORSTELLINGEN

Als een voorstelling is uitverkocht, dan kun je jezelf telefonisch op de wachtlijst zetten via de kassa. Bel hiervoor (071) 5141780, tijdens openingstijden kassa. Mochten er dan kaarten vrijgegeven worden, dan nemen we in volgorde van inschrijving contact op met klanten op de wachtlijst.

 

Op het bestellen van kaarten en het bezoek aan Theater Ins Blau zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing

 

Social Media

Mijn Account

Nieuwsbrief

 

*Verplicht veld

Contact

Theater Ins Blau
Haagweg 6
2311 AA Leiden
T. (071) 5144614
info@theaterinsblau.nl

Telefoonnummer Kassa:
071-5141780
Open werkdagen van 13.00u tot 17.00u
En een uur voor aanvang van de voorstelling

Inschrijfnummer KvK: 41166221

Design: Zabriski Leiden - Development: Studio Projectie

© Theater Ins Blau