Kaartverkoop

Kaarten kunnen worden gekocht via deze website, telefonisch en aan de kassa van Theater Ins Blau. Op deze website staan de online prijzen vermeld, met en zonder korting. Kaarten die telefonisch gereserveerd worden of aan de kassa gekocht worden, rekenen wij €2,50 administratiekosten per bestelling, ongeacht het aantal kaarten.


ONLINE KAARTEN KOPEN

Een account aanmaken

Als je voor het eerst kaarten koopt via onze website vragen we je om een account aan te maken. Daarna heb je genoeg aan je e-mailadres en wachtwoord.

Betalen

Betalen kan met iDeal, creditcard (Visa, Eurocard/Mastercard) of PODIUM Cadeaukaart. Er worden geen andere kosten in rekening gebracht. Je kunt e-tickets downloaden op je smartphone, en de streepjescode op je e-ticket aan de zaaldeur tonen. Indien je geen smartphone hebt, kun je de e-tickets thuis uitprinten.

AAN DE KASSA KAARTEN KOPEN

Onze dagkassa is op werkdagen geopend van 13:00 tot 17:00 uur. Op voorstellingsdagen is de avondkassa vanaf een uur voor aanvang geopend.

Betalen aan de kassa kan contant, met PIN of PODIUM Cadeaukaart.
Theater- en Concertbonnen kunnen niet bij Theater Ins Blau verzilverd worden. Voor kaartverkoop aan de kassa rekenen wij €2,50 administratiekosten per bestelling.

TELEFONISCH KAARTEN RESERVEREN

Je kunt telefonisch kaarten reserveren op (071) 5141780. Deze kun je aan de kassa afhalen en betalen tot 30 minuten voor aanvang van de voorstelling. Daarna worden niet-opgehaalde kaarten vrijgegeven voor verkoop. Voor telefonische reserveringen rekenen wij €2,50 administratiekosten per bestelling.

 

VRIJE PLAATSKEUZE

In Theater Ins Blau is er vrije plaatskeuze.


ANNULERINGSREGELING

Tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de voorstelling kunnen kaarten worden geannuleerd. Wij verzoeken je dit via de mail te doen. Als je een mail naar info@theaterinsblau.nl stuurt met je bestelnummer, het aantal kaarten dat je wilt annuleren en je bankgegevens (met volledig IBAN-nummer), dan storten wij, na aftrek van €2,50 administratiekosten, het resterende bedrag binnen een paar weken terug op je rekening.

 

KORTINGEN

Theater Ins Blau biedt voor verschillende groepen kortingen.

Studenten

Ben je student? Dan kun je op vertoon van je studentenkaart voor een tientje naar onze voorstellingen. Deze speciale prijs is alleen geldig aan de kassa op de avond van de voorstelling en is niet beschikbaar bij uitverkochte voorstellingen. Wij rekening €2,50 administratiekosten per bestelling, ongeacht het aantal kaarten.

CJP/Cultuurkaart-houders

Je krijgt €2,50 korting op de meeste voorstellingen. Deze korting is ook online geldig. We vragen je wel je pas te laten zien bij de kaartcontrole.

SCHOLEN

Groepen van scholen die naar een voorstelling willen komen zijn uiteraard van harte welkom. We willen je wel vragen van te voren te reserveren via onze publiciteitsafdeling.

 

 

UITVERKOCHTE VOORSTELLINGEN

Als een voorstelling is uitverkocht, dan kun je jezelf telefonisch op de wachtlijst zetten via de kassa. Mochten er dan kaarten vrijgegeven worden, dan nemen we in volgorde van inschrijving contact op met klanten op de wachtlijst.

 

Op het bestellen van kaarten en het bezoek aan Theater Ins Blau zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing

 

Social Media

Mijn Account

Nieuwsbrief

 

*Verplicht veld

Contact

Telefoonnummer Kassa:
071-5141780
Open werkdagen van 13.00u tot 17.00u
En een uur voor aanvang van de voorstelling

Theater Ins Blau
Haagweg 6
2311 AA Leiden
T. (071) 5144614
info@theaterinsblau.nl

Inschrijfnummer KvK: 41166221

Design: Zabriski Leiden - Development: Studio Projectie

© Theater Ins Blau