KAARTVERKOOP

ONLINE of AAN KASSA

Kaarten koop je bij voorkeur online via onze website. Lukt dit niet dan is onze kassa ook per e-mail of telefonisch bereikbaar.

ONLINE KAARTEN KOPEN

Keuze wel of geen account

Bij het online kaarten kopen kun je kiezen om een account aan te maken met je e-mailadres en een wachtwoord. Op deze manier kun je ten alle tijden je tickets bekijken en downloaden, eventueel je voorkeuren aangeven voor het ontvangen van  nieuwsbrieven.

Je tickets ontvang je na betaling ook in je mail.

Heb je al een account, maar ben je je wachtwoord vergeten: Klik dan op 'wachtwoord vergeten'. Je ontvangt een nieuw wachtwoord per e-mail.

Je kunt ook ervoor kiezen om geen account aan te maken. We vragen je dan alleen om je e-mailadres en telefoonnummer. Dit e-mailadres gebruiken we alleen om de tickets naar je toe te sturen, je telefoonnummer is nodig mocht om redenen de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden. Je gegevens worden na de voorstelling geanonimiseerd.

AAN KASSA OF TELEFONISCH

Onze kassa is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 13.00u tot 17.00u.

De kassa is open vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling.

Je kunt via onze website of per e-mail (info@theaterinsblau.nl) of per telefoon (071-5141780) kaarten reserveren.

Bezoekers die per e-mail of telefonisch kaarten reserveren ontvangen een betaallink per e-mail. Deze betaallink is 48 uur geldig, daarna vervalt de reservering.

Theater- en Concertbonnen kunnen niet bij Theater Ins Blau verzilverd worden.

Theater Ins Blau is acceptant van de Leiden Trakteerkaart. Hiermee kan alleen aan de kassa betaald worden.

KORTINGEN

Theater Ins Blau is aangesloten bij Podiumpas en We Are Public en heeft voor studenten, jongeren en groepen aantrekkelijke kortingen. Kijk hiervoor bij KORTINGEN.

 

BETALEN

Betalen kan met iDeal, creditcard (Visa, Eurocard/Mastercard) of PODIUM Cadeaukaart. Er worden geen andere kosten in rekening gebracht. Je kunt e-tickets downloaden op je smartphone, en de barcode op je e-ticket aan de zaaldeur tonen. Indien je geen smartphone hebt, kun je de e-tickets thuis uitprinten.

ANNULERING OF UITVERKOCHT

ANNULERINGSREGELING

Tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de voorstelling kunnen kaarten worden geannuleerd. Wij verzoeken je dit via de mail te doen. Stuur een mail naar: info@theaterinsblau.nl met je bestelnummer, naam voorstelling en het aantal kaarten dat je wilt annuleren. We boeken dan het bedrag minus € 2,50 administratiekosten per bestelling terug in je account. Onder Digitaal Tegoed in je account kun je dit terug zien. Je kunt dit tegoed weer besteden aan tickets bij Theater Ins Blau. Je Digitaal Tegoed is onbeperkt geldig.

 

 

ANNULERING DOOR THEATER OF THEATERGEZELSCHAP

Van theater voorstellingen die geannuleerd worden door het theater of theatergroep, ontvangen de bezoekers met een ticket zo spoedig mogelijk per e-mail bericht. De kosten voor het ticket worden kosteloos omgezet in een digitaal tegoed.

 

UITVERKOCHTE VOORSTELLINGEN

Als een voorstelling is uitverkocht, dan kun je jezelf op de wachtlijst zetten via het bestellen van kaarten.
Let op: hiervoor dien je ingelogt te zijn of een account aan te maken.

Of neem contact op met de kassa. Stuur hiervoor een mail met je naam, telefoonnummer, voorstelling en aantal tickets naar: info@theaterinsblau.nl.

Mochten er kaarten vrijgegeven worden, dan nemen we in volgorde van inschrijving contact op met gasten op de wachtlijst.

 

VRIJ TE KIEZEN ZITPLAATS

Bij het bestellen van je tickets hoef je geen rij of stoelnummer te selecteren.

Je kunt in de zaal zelf kiezen waar je wil zitten. Alle zitplaatsen hebben hetzelfde zicht op de vloer.

De zaal gaat 5 minuten voor aanvang open.

 

PRIVACY

PRIVACYSTATEMENT

Theater Ins Blau voldoet aan de eisen van de AVG (GDPR) voor wat betreft bescherming van persoonsgegevens, meldplicht datalekken en heeft verwerkersovereenkomsten met alle relevante partijen. Voor meer informatie kun je hier onze privacyverklaring lezen.

 

VERPLICHTE GEGEVENS

Theater Ins Blau vraagt bij het bestellen van kaarten voor theater voorstellingen om een aantal persoonlijke gegevens. De verplichte gegevens die wij vragen zijn: naam, e-mailadres en telefoonnummer. Wij vragen deze gegevens om de e-tickets te kunnen mailen en om als er een voorstelling door omstandigheden niet doorgaat onze bezoekers te kunnen bereiken.