kaartverkoop

online kaarten bestellen

Keuze wel of geen account

Bij het online kaarten kopen kun je kiezen om een account aan te maken met je e-mailadres en een wachtwoord. Op deze manier kun je ten alle tijden je tickets bekijken en downloaden, eventueel je voorkeuren aangeven voor het ontvangen van servicemails en nieuwsbrieven.

Heb je al een account, maar ben je je wachtwoord vergeten: Klik dan op 'wachtwoord vergeten'. Je ontvangt een nieuw wachtwoord per e-mail.

Je kunt ook ervoor kiezen om geen account aan te maken. We vragen je dan alleen om je e-mailadres. Dit e-mailadres gebruiken we alleen om de tickets naar je toe te sturen.

Betalen

Betalen kan met iDeal, creditcard (Visa, Eurocard/Mastercard) of PODIUM Cadeaukaart. Er worden geen andere kosten in rekening gebracht. Je kunt e-tickets downloaden op je smartphone, en de streepjescode op je e-ticket aan de zaaldeur tonen. Indien je geen smartphone hebt, kun je de e-tickets thuis uitprinten.

WE ARE PUBLIC
Bij sommige voorstellingen accepteren we ook de We Are Public pas. Wil je weten welke voorstellingen, kijk dan op www.wearepublic.nl

PODIUMPAS
Bij alle voorstellingen (met uitzondering van voorstellingen in ons gastprogramma) accepteren we ook de Podiumpas.

Podiumpashouders kunnen vanaf een maand van te voren hun ticket reserveren via info@theaterinsblau.nl.
Gereserveerde tickets moeten op de avond van de voorstelling bij de avondkassa voor 20.15u opgehaald zijn.
Meer weten over Podiumpas, kijk dan op www.podiumpas.nl

 

Aan Kassa of telefonisch kaarten bestellen

Onze kassa is open vanaf 1 uur voor aanvang van de voorstelling.

Je kunt via onze website of per e-mail (info@theaterinsblau.nl) of per telefoon (071-5141780) kaarten reserveren.

Bezoekers die per e-mail of telefonisch kaarten reserveren ontvangen een betaallink per e-mail. Deze betaallink is 24 uur geldig, daarna vervalt de reservering.

Theater- en Concertbonnen kunnen niet bij Theater Ins Blau verzilverd worden.

Theater Ins Blau is acceptant van de Leiden Trakteerkaart.

xrXcnFtTJBONcfluNQFz2l2hledJYMdNn2DqctWp

Privacystatement

Theater Ins Blau voldoet aan de eisen van de AVG (GDPR) voor wat betreft bescherming van persoonsgegevens, meldplicht datalekken en heeft verwerkersovereenkomsten met alle relevante partijen. Voor meer informatie kun je hier onze privacyverklaring lezen.

Verplichte gegevens

Theater Ins Blau vraagt bij het bestellen van kaarten voor theater voorstellingen om een aantal persoonlijke gegevens. De verplichte gegevens die wij vragen zijn: naam, e-mailadres en telefoonnummer. Wij vragen deze gegevens om de e-tickets te kunnen mailen en om als er een voorstelling door omstandigheden niet doorgaat onze bezoekers te kunnen bereiken.

Annuleringsregeling

Tot uiterlijk 24 uur voor aanvang van de voorstelling kunnen kaarten worden geannuleerd. Wij verzoeken je dit via de mail te doen. Stuur een mail naar: info@theaterinsblau.nl met je bestelnummer, naam voorstelling en het aantal kaarten dat je wilt annuleren. We boeken dan het bedrag minus € 2,50 administratiekosten per bestelling terug in je account. Onder Digitaal Tegoed in je account kun je dit terug zien. Je kunt dit tegoed weer besteden aan tickets bij Theater Ins Blau. Je Digitaal Tegoed is onbeperkt geldig.

ANNULERING door theater of theatergezelschap

Van theater voorstellingen die geannuleerd worden door het theater of theatergroep, ontvangen de bezoekers met een ticket zo spoedig mogelijk per e-mail bericht. De kosten voor het ticket worden kosteloos omgezet in een digitaal tegoed.

Indien voorstellingen geannuleerd worden in verband met de RIVM maatregelen rondom het coronavirus, dan volgt Theater Ins Blau de landelijke afspraken zoals vermeld op www.bewaarjeticket.nl.

uitverkochte voorstellingen

Als een voorstelling is uitverkocht, dan kun je jezelf op de wachtlijst zetten via het bestellen van kaarten.

Of neem contact op met de kassa. Stuur hiervoor een mail naar: info@theaterinsblau.nl.

Mochten er dan kaarten vrijgegeven worden, dan nemen we in volgorde van inschrijving contact op met gasten op de wachtlijst.