MIJN Account

Update geannuleerde voorstellingen 2020 en 2021

Door de gedwongen sluiting van de theaters vanwege het Coronavirus in 2020 en 2021 zijn veel voorstellingen geannuleerd. Bezoekers met een kaartje voor deze voorstellingen hebben een e-mail ontvangen met daarin de mogelijkheid om de kosten van zijn/haar theaterkaartje om te laten zetten in een voucher, het geld terugbetaald te krijgen of te doneren aan de theatermakers en het theater. Op de pagina Corona Geannuleerde Voorstellingen is te lezen om welke voorstellingen dit gaat en welke voorstellingen zijn verplaatst.


ACCOUNT TICKETSYSTEEM

Heb je al een account bij Theater Ins Blau, dan kun je hieronder inloggen via de blauwe balk.

Per 31 oktober 2019 is Theater Ins Blau overgestapt op een nieuw ticketingsysteem. Heb je na 31 oktober 2019 niet meer ingelogd in je account of ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op de blauwe balk hieronder en daarna op 'wachtwoord vergeten'. Je ontvangt een nieuw wachtwoord per e-mail.

Bij het online kaarten kopen kun je kiezen om een account aan te maken met je e-mailadres en een wachtwoord of je facebook-account. Op deze manier kun je ten alle tijden je tickets bekijken en downloaden, eventueel je voorkeuren aangeven voor het ontvangen van servicemails en nieuwsbrieven.

Inloggen