meemakers gezocht

Lanceer de nieuwe makers!

Wist je dat we bij Theater Ins Blau ook eigen voorstellingen maken? In ons Makershuis.

Om dit te kunnen doen, zoeken de makers in ons makershuis jou! Bezoekers die hun een steuntje in de rug bieden. Word jij ook MeeMaker?

MeeMaker

De MeeMakers zijn een geefkring die met hun gift specifiek de volwaardige, broodnodige begeleidingstrajecten van het Makershuis Theater Ins Blau mogelijk maken. Voor maar € 5,- per maand (€60,- per jaar) ben je al MeeMaker. Met jouw bijdrage kan Theater Ins Blau (lokale) makers en gezelschappen studioruimte, speelplek en artistieke en productionele ondersteuning bieden.

Voor makers is het maken van een nieuwe voorstelling een spannend proces, ze hebben een plan, maar de uitkomst staat nog niet vast. Het onderzoek, het schrijven van de tekst of het maken van de choreografie is een soort reis of avontuur waarvan je de route nog niet helemaal weet. Deze hele periode, die een maand tot een jaar kan duren zijn er zonder subsidies of andere werkzaamheden geen inkomsten, terwijl wel een repetitieruimte of een choreograaf, regisseur, marketingmedewerker etc. betaald moet worden.

Er zijn al 43 MeeMakers aangesloten, wordt jij de volgende?

Makers in 2023

Op dit moment zijn DansBlok en Marthe van Bronckhorst in ons makershuis aan het werk. Zij doen hier onderzoek en gaan aan de slag met het maken van eigen voorstellingen. Volg de nieuwe voorstellingen van idee tot productie!

Als MeeMaker ben je fan van onze makers. Je houdt van avontuur en bent nieuwsgierig naar hoe een voorstelling van begin tot eind ontwikkeld wordt. Als onderdeel van onze geefkring nemen je we je een paar keer per jaar mee op makersreis: Je ontmoet onze nieuwe makers, krijgt een sneakpeek van nieuwe producties en ziet als eerst de nieuwe voorstelling.

Wat is het Makershuis?

Het Makershuis van Theater Ins Blau is er voor (lokale) makers en gezelschappen, die zich willen ontwikkelen: ze kunnen er repeteren of eigen producties realiseren. Het Makershuis biedt ze ruimte en artistieke en productionele ondersteuning.

jsBKVOZZ94OTzGE0mkBOqc32o9z6olRBLFsNDSBn
i5ZXWDffiFsDhMbgAoMbAGCYVNqE2HMVelLAELPQ Dsk9mEeFGz1EmWEJYuoN9A898MGr19bkL0GG2nzj

Cultuurfonds Leiden steunt de MeeMakers met jaarlijkse bijdrage

ZAUq42Bl4xZEQdp5ofnGjoLSqt94lamBQYcVpg1Z