MeeMakers gezocht

Word MeeMaker en ontvang een Ins Blau sleuteltje

uZzofF4hZCUXxoY54WXSym8zdjyS7KQ01JIvx3qR

meemakers gezocht

Lanceer de makers van de toekomst!

Het Makershuis van Theater Ins Blau breidt uit, met jouw hulp! Wist je dat we bij Theater Ins Blau ook eigen voorstellingen maken, in ons Makershuis? We hebben grootse ambities: we willen de komende 10 jaar elk jaar 3 makers de kans bieden om in ons huis eigen producties  te maken. Met 130 MeeMakers kan er 1 maker aan het werk in ons Makershuis! Doe je mee?

 

Word MeeMaker!

De MeeMakers zijn een geefkring die met hun gift specifiek de volwaardige, broodnodige begeleidingstrajecten van het Makershuis Theater Ins Blau mogelijk maken. Voor maar € 5,- per maand (€60,- per jaar) ben je al MeeMaker.

 

Met jouw bijdrage kan Theater Ins Blau (lokale) makers en gezelschappen studioruimte, speelplek en artistieke en productionele ondersteuning bieden.

Voor makers is het maken van een nieuwe voorstelling een spannend proces, ze hebben een plan, maar de uitkomst staat nog niet vast. Het onderzoek, het schrijven van de tekst of het maken van de choreografie is een soort reis of avontuur waarvan je de route nog niet helemaal weet. Met de repetities wordt de route langzaam duidelijk. Deze hele periode, die een maand tot een jaar kan duren zijn er zonder subsidies of andere werkzaamheden geen inkomsten, terwijl wel een repetitieruimte of een choreograaf, regisseur, marketingmedewerker etc. betaald moet worden. 

 

Op dit moment zijn DansBlok en Blond&Cynisch in ons makershuis aan het werk. Zij doen hier onderzoek en gaan aan de slag met het maken van eigen voorstellingen.

 

Volg de nieuwe voorstellingen van idee tot productie! 

Als MeeMaker ben je fan van onze makers. Je houdt van avontuur en bent nieuwsgierig naar hoe een voorstelling van begin tot eind ontwikkeld wordt. Als onderdeel van onze geefkring nemen je we je vier keer per jaar mee op makersreis:

  • Herfst - Ontmoet ze: dit zijn de makers die we dit jaar begeleiden!

  • Winter - Kerstborrel voor makers en MeeMakers

  • Lente - Sneak Peek: bezoek een open repetitie, exclusief voor MeeMakers

  • Zomer - Bekijk als allereerste de nieuwe voorstellingen!

Wat is het Makershuis?

Het Makershuis van Theater Ins Blau is er voor (lokale) makers en gezelschappen, die zich willen ontwikkelen: ze kunnen er repeteren of eigen producties realiseren. Het Makershuis biedt ze ruimte en artistieke en productionele ondersteuning.

Meer informatie over het Makershuis vind je hier: Makershuis

MeeMaker worden

Doe je mee?

 

Klik dan op de blauwe knop 'Ik wil MeeMaker worden'

De eerste 100 MeeMakers ontvangen een Ins Blau sleuteltje.

Cultuurfonds Leiden steunt de MeeMakers met jaarlijkse bijdrage

ZAUq42Bl4xZEQdp5ofnGjoLSqt94lamBQYcVpg1Z