JEUGD

Pech (8+)

George & Eran Producties

8+
Aan mijn favorieten toevoegen
11 Februari 15:00 Uur
Beschikbaar
€ 16.50
€ 14.50

ONTDEK DE VOORSTELLING

Pech (8+)

Tekst en regie: George Tobal
Spel: Roos Dickmann, Sia Cyrroes, Nazanin Taheri,Peter van Heeringen, Michiel Blankwaardt
Muziek: Milan Sekeris

 
Pech is een muzikale magisch-realistische familievoorstelling over pech waar sommige mensen meer en anderen minder mee te maken krijgen.

Saar leeft in een stad die verdeeld is door een brede rivier zonder bruggen. Aan Saars kant van de stad hebben mensen veel pech. Zakken vol met echte tastbare en voelbare pech worden dagelijks langs de deuren gebracht. Iedereen moet ze in huis nemen. Daar valt niet aan te ontkomen. 

Waarom hebben Saar en haar vader eigenlijk meer pech dan mensen aan de andere kant van de rivier? Verzet begint met jezelf een vraag stellen en dan die vraag aan een ander stellen. Saar steekt vastberaden de rivier over om antwoorden te vinden op haar vragen. Waar komt die pech vandaan, is het stom toeval, het lot, een God, een systeem of je eigen schuld? 

Saar maakt een magische reis langs eigenaardige instanties en mensen die verantwoordelijk zouden kunnen zijn voor het verspreiden van de zakken pech. Lukt het haar een antwoord te vinden en daarmee de pech te verslaan? 

De voorstelling is mede gebaseerd op filosofische gesprekken die met kinderen zijn gevoerd rondom het thema pech en ‘het lot’. Ook zijn er in de research-fase gesprekken gevoerd met volwassenen die de dupe zijn geweest van een oneerlijk systeem.

11 Februari 15:00 Uur
Beschikbaar
€ 16.50
€ 14.50
Programma

Alle programma onderdelen vallen onder onze algemene bezoekersvoorwaarden