MUZIEKTHEATER (Gast programma)

Nature Calls

The Stream

Aan mijn favorieten toevoegen

ONTDEK DE VOORSTELLING

  • Nature Calls
  • Nature Calls
  • Nature Calls
  • Nature Calls
  • Nature Calls

Nature Calls

Muziek, theater en… wetenschap!
Wie dacht dat natuurkunde en rock 'n roll niet hand in hand kunnen gaan? The Stream bewijst met Nature Calls dat het wel degelijk kan. 

Een multidisciplinair spektakel waarin de orkestrale popmuziek van The Stream wordt omlijst met indrukwekkende live demonstraties en experimenten. Geen hoorcollege of theoretische afleiding van formules, maar een samenspel waarin de natuur letterlijk en figuurlijk zichtbaar én hoorbaar wordt gemaakt.

De inspiratie voor de muziek werd geput uit tientallen beroemde natuurkundige formules. Dat klinkt misschien ietwat vreemd, maar met de wetenschap dat frontman Jan Stroomer een Natuurkunde-diploma op zak heeft, begint het geheel wellicht al enigszins te dagen. En wie deze veelzijdige pop/rock band eerder heeft mogen aanschouwen zal het ongetwijfeld weten, er is nog meer…

Het muziekprogramma wordt op bijzondere wijze aangevuld met prachtige live demonstraties en experimenten. Deze worden uitgevoerd door de studenten van Stichting Rino, die met hun Freezing Physics show het hele land door toeren. En om het multidisciplinaire spektakel compleet te maken werkt The Stream samen met Lennard van der Valk, die zijn fantastische projecties aan de show toe voegt.

Tijdens deze voorstelling neemt The Stream u mee in een reis vol verwondering, van de onvoorspelbaarheid van de kleinste deeltjes tot de grootsheid van het heelal. En, zonder van te voren al te veel te verklappen; ze gaan eruit met een knal!

De voorstelling Nature Calls op 28 maart betreft een speciale editie.
The Stream presenteert op deze avond namelijk ook het gelijknamige album op cd en op vinyl.
Verwacht tijdens deze unieke voorstelling een aantal eenmalige extra's. En naderhand in de foyer is er een muzikale verrassing.

N.B. De ticketprijs is inclusief pauzedrankje. Proost!

Programma

Alle programma onderdelen vallen onder onze algemene bezoekersvoorwaarden