JEUGD

Topsy Turvy (4+)

Keren Levi | Never Like

4+
Aan mijn favorieten toevoegen

ONTDEK DE VOORSTELLING

  • Topsy Turvy (4+)
  • Topsy Turvy (4+)
  • Topsy Turvy (4+)
  • Topsy Turvy (4+)
  • Topsy Turvy (4+)

Topsy Turvy (4+)

Concept & Choreografie: Keren Levi
Dans & Choreografie: Revé Terborg, Zore Westbroek
Muziek: Tian Rotteveel
Video & Animatie: Assi Weitz, Rob Gradisen 

 
Dans, animatie en vriendschap in een wereld op z'n kop

Twee vriendinnen spelen in een kamer. Tussen de vloerplanken vinden ze een schatkaart. Ze ontdekken dat ze met dingen die ze in de kamer vinden op de vloer een nieuwe wereld kunnen maken. De dansers en het publiek reizen samen langs allerlei plekken en gevaren. Het is een Topsy Turvy wereld waarin alles wat boven is, beneden kan zijn!

In Topsy Turvy scheppen twee dansers met verschillende objecten, live-video, het publiek en met elkaar een ondersteboven-wereld geprojecteerd op een groot scherm. 

Keren Levi (Stichting NeverLike) maakt sinds 2004 dansvoorstellingen voor volwassenen en kinderen. Zij werd onderscheiden met verschillende prijzen. Zo ontving zij in 2006 de BNG prijs voor Territory, in 2011 de Zilveren Krekel voor couple-like en couple-like#2, en in 2013 de Dioraphte-prijs, Nederlandse Dansdagen voor The Dry Piece. Levi's missie is de verbeelding van jong publiek te prikkelen met een aantrekkelijke uitwerking van abstracte concepten. Haar werk is te zien in theaters en festivals verspreid door het land. Ook toeren haar dansvoorstellingen internationaal, onder meer in Duitsland en Frankrijk.

"Dans en technologie imiteren fantasievol kinderspel"  
"Een beeldtaal die de verbeelding prikkelt
- Wendy Lubberding (Theaterkrant)
 

 

Programma

Alle programma onderdelen vallen onder onze algemene bezoekersvoorwaarden