DANS/BEWEGING (Productiehuis Ins Blau)

BALLEN LOS (premiere)

DansBlok

Aan mijn favorieten toevoegen
25 November 20:30 Uur
Beschikbaar
€ 17.50
€ 14.50

ONTDEK DE VOORSTELLING

BALLEN LOS (premiere)

Choreografie & Performance: Rosa Allessie, Éryn Nieuwint, Dieuwertje Spek, Tessa Wouters
Tekst & Zang: Oukje den Hollander
Compositie: Enrico Meijer 

 
De wereld raast voorbij en wij razen mee. We moeten sterk staan, ons kwaad maken, geen twijfel laten zien, recht op ons doel afgaan. Onfeilbare godinnen willen we zijn. Strevend naar alle paradoxale idealen waar we als vrouw aan moeten voldoen; een verzorgd uiterlijk hebben maar niet te sexy gekleed, een goed luisterend oor zijn en je mening kunnen verkondigen, carrière maken en een zorgzame partner zijn, meegaand zijn maar ook onafhankelijk. 

We streven altijd naar meer, beter, succesvoller en houden alle ballen hoog. Falen bestaat niet. Maar hoe lang houden we dit vol? Waarom remmen we niet af? Willen we niet vertragen, verzachten? Het is tijd om alle ballen los te laten. We brengen een ode aan vrouwelijkheid en de kracht van kwetsbaarheid.

BALLEN LOS is een dansvoorstelling met vier krachtige vrouwen en de serene stem van Oukje den Hollander.
Deze voorstelling maakt deel uit van de Nieuwe Makers Serie. Lees er meer over en ontdek de andere voorstellingen in deze serie op Nieuwe-Makersserie

Over DansBlok
Collectief DansBlok bestaat uit Rosa Allessie, Éryn Nieuwint, Dieuwertje Spek en Tessa Wouters. Herkenbare gevoelens en situaties die zij als jongvolwassen vrouwen ervaren in onze samenleving worden vertaald naar gestileerde en tegelijkertijd schurende voorstellingen en dansfilms.
 

25 November 20:30 Uur
Beschikbaar
€ 17.50
€ 14.50
Programma

Alle programma onderdelen vallen onder onze algemene bezoekersvoorwaarden