JEUGD

Flexibel Als het Ware (6+)

6+

Als het ware

Aan mijn favorieten toevoegen

Zo 16 Maart 2025

15:00 Uur

normaal € 16.50

CJP/Student € 12.50

16/03

2025

Flexibel Als het Ware (6+)

Ontregelende voorstelling voor een avontuurlijk publiek (6+)

Jos en José, een dynamisch duo op de fiets, klaar voor elke situatie, zijn op weg naar huis. Maar wanneer ze per ongeluk een theater binnenrijden, worden ze geconfronteerd met onverwachte uitdagingen. Hun reis slingert hen van het ene avontuur naar het andere. Alles wat normaal en vertrouwd was, wordt nieuw en spannend. Maar daar zaten ze niet op te wachten, toch? Of wel?

Gewapend met energierepen en waterflesjes in hun heuptassen en een bulk aan gereedschap in hun zakken, lossen zij normaal gesproken alles onverschrokken op. Maar nu belanden ze in onbekende situaties die echt iets anders van ze vragen...Hoe kun je verwachtingen loslaten en met verandering omgaan? Hoe flexibel ben je eigenlijk als alles anders is dan je had verwacht?

Deze avontuurlijke roadtrip is losjes geïnspireerd op het beroemde verhaal van Odysseus. Deze Griekse held moest een jarenlange tocht maken om thuis te komen. Vele strubbelingen onderweg laten zien dat alles draait om de reis zelf.

Flexibel als het ware is een meeslepende theatertocht voor kinderen vanaf 6 jaar. (Let op: ook leuk voor volwassen kinderen!)

Tickets

Credits:

Concept & Spel: Marianne Kuijper en Job Raaijmakers
Regie: Anne Maike Mertens
Techniek: Janine de Weerd
Muziek en Geluid: Rik Elstgeest
Kostuums en vormgeving: Annemarie & Johan Klijn
Productie: Peter Poel
Zakelijke leiding: Hedi Legerstee
Communicatie: Nicole Bettonviel
Scènefoto’s: Kamerich&Budwilowitz
Campagnebeeld: Rik Engelgeer
Grafische vormgeving: Zindzi Witte